Mulberry Alexa Bag on palannut

Vuosi oli 2010. Apple julkaisi erittäin ensimmäisen version iPadistaan, nyt rakastettu Hollywood IT -nainen Jennifer Lawrence räjähti tapahtumapaikalle, samoin kuin nainen Gaga käytti lihasta valmistettua pukua VMA: lle. Samoin vuosi Mulberry julkaisi Alexa Chungin nimikaukun.

Chung aloitti mallinnuksen Lontoossa, samoin kuin sieltä hänen ammattinsa nopeasti. Se oli hänen loistava henkilökohtainen tyylinsä, magneettinen viehätys sekä kupliva hahmo, joka teki hänestä parhaan TV -esittelijän ja isäntä. Muoti -naapurusto otti lopulta huomioon omituisen tyylinsä ja erityisen kahvan muodin, samoin kuin pian hän päätyi rakastettuun markkinakuvaketta. Ei ole yllättävää, että British Heritage Brand Mulberry otti myös Chungin huomion, samoin kuin vuonna 2010 he julkaisivat rakastetun Alexa -laukun, joka on nimetty itse IT -naisen mukaan.

Mulberry Tiny Alexa Satchel (1 115 dollaria)

Mulberry Alexa Satchel (1 390 dollaria)

Nyt, kymmenen vuotta julkaisunsa jälkeen, Mulberry tuo takaisin kotiklassikon, joka on kuviteltu uudelleen nykyajan elämäntapoihin. Laskauksen ylellisyyden, sen siluetin ja muodon ruumiillistuma pysyvät samana – relaxed ja slouchy vaivattomasti suurella tunnelmalla. Tarjolla 3 kokoa: Tavallinen, ylenmääräinen ja mini, tässä kuuluisassa herätyslaukussa on punottu yläkahva, kaksoishihnan sulkeminen sekä postmanin lukko. Jokaisessa koossa on säädettävä nahkahihna ristikungon kulumiselle, yksi pää, valitsemattoman lokero sisätilojen taskun lisäksi.

Sen raskas vilja -nahka on sekä ihana että kestävä, pehmeällä kosketuksella, joka jatkaa paljon enemmän ja paljon joustavampaa ajan myötä. Mulberry korostaa sitoutumistaan ​​kestävyyteen tällä uudella julkaisulla, hankkimalla kaikki raaka-aineet ja parantaa jatkuvasti sen kestävyysmittareita. Alexa on muotoiltu Mulberryn hiili -neutraalissa Somersetissä, Ison -Britannian tehtaalla, jolla on nahka ympäristölle tunnustetuista parkituslaitoksista. Silloin kuvake ja nyt, Mulberry Alexa on sopiva sekoitus nykyaikaista nostalgiaa, joka on paras joka päivä. Mulberry Alexa käynnistettiin uudelleen aiemmin tässä kuussa, samoin kuin voit ⁠shopin nyt Farfetchin avulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *