Preyeforum Roundup – 21. tammikuuta

Hei käsilaukku! Minulla on tällä hetkellä laukkukuume, mutta koska minulla on joitain valtavia elämämuutoksia, jotka ovat edessä pussin ostaminen, ei ole ensisijainen tavoite, siksi tämän viikon tyyli on ympäristöystävällinen kateutta! Ha! Nauraa syrjään, tällä viikolla meillä on joitain uskomattomia laukkuja, eksoottisesta metallista, joistakin vuosikerta ja joitain tuoreita myymälästä. Kaikille uusille tulokkaille, jotka lukevat tätä, Hi ja tervetuloa! Nämä kierrokset valmistetaan TPF: n jäsenten valitsemasta kuvista heidän äärimmäisen omien laukkujensa, jotka löysimme. Viikoittain kampaamme foorumin kanssa tuodaksemme sinulle muutaman haluamasi pussin jaetun pussin. Jos et ole vielä jäsen, nyt on aika liittyä, koska meillä on säieitä kaikissa asioissa – ja enemmän! Joten kaiken sanottuna, pääsemme siihen!

Ylös ensimmäinen tänään on tämä uskomaton ympäristöystävällinen Bottega, jonka jäsenemme Pinksky777 jakaa “Bottega Veneta Jodie Bag” -teoksessa. Voin vain todeta, että tämä ympäristöystävällinen on täydellinen!

Jos olet lukenut kierroksiani, olen varma, että olet huomannut pakkomielleni Dior -kirja -lautasella, samoin kuin jäsenemme Zaz vain ruokkii liekkejä, kun tämä tainnutus julkaistiin ”Mikä oli viimeinen Dior -ostoksesi? *Lähetä kuvia kaunottaristasi täällä*”säie.

Nykyinen klassikko: Marmont! Pidän tästä pussista erityisesti tässä värissä, samoin kuin tämän kauniin naisen jakoi jäsenemme Pinkpeonies “GG Marmont Bag Club” -teoksessa.

Seuraavaksi meillä on tämä jäsenemme Lambert jakoi tämä tuhoutumaton viehätys “Miksi himon nopeasti 30 ?? lanka. Mikä kaunis väri ja nahkayhdistelmä!

Mikä ihmeellinen mini! Jotain tämän värin metallisesta pinnasta todella tekee sen minulle. Jäsenemme Sinny1 jakoi tämän kuvan “Tekikö Chanel ympäristöystävällisen perinteisen läpän vuonna 2018?” lanka.

Lopulta Grand Finaleen, meillä on tämä Birkin -kosketus bambu! Mikä väri! Jäsen JCCL jakoi tämän laukun ”VIRHEEN VÄRIEN VÄÄRÄÄ … vain kuvia!” lanka.

Haluttko enemmän? Pidän vierittämisestä “mitä on laukussa/WIMB: ssä? Kuvia pls! ” Lanka, koska on jotain niin mielenkiintoista nähdä, mitä jäsenet haluavat kantaa. Jos etsit harkittuja tarkistettuja ja olet uteliaita siitä, kuinka huippuluokan valtava käsittelee sosiaalista velvollisuutta ”Hermès ja etiikka: kestävyys, eläintestaus ja hoito, liiketoiminnan sosiaalinen vastuu”, säiettä olisi Ole fantastinen tarkistettu vierittääksesi. Tässä säikeessä jäsenemme puhuvat tunteistaan ​​huippuluokan maailman tiettyistä menetelmistä, pyytäen paljon lisätietoja ja puhuvat muutoksista, joita he haluaisivat nähdä. Se on kaikki tällä viikolla, toivon, että kaikki käytettävissä olevat ovat suuressa terveydessä ensi viikkoon asti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *