Mini Review: Cult Gaia Ark Laukku

Picking Back Up Oma Small Review -sarjan #stayhomewithbags, tänään Jakaminen, mitä tuli epätodennäköinen IT-laukku muutama vuosi sitten. Laukku 18 #SayHomewshbags on minun Cult Gaia Ark -laukku, jonka ostin takaisin vuonna 2017. Tuolloin tämä laukku oli kaikki raivo, joka myy tyypillisesti ja nopeasti tässä alkuperäisessä versiossa (oli 1 500 hengen odotuslistaa yhteen pisteeseen) . Tämä ei ole laukku, joka on kaapissa, se on uutuuspussi, joka sopii tiettyyn tarkoitukseen pussin kokoelmassa ja kääntyy helposti puhuttavaksi. Kesällä nurkan takana (joka tiedän olevansa kaukana menneisyydestä), nyt tämä laukku paistaa.

Muutamia asioita Cult Gaia Ark -pussista huomata: nimellä toteaa, laukku on muotoiltu avoimesta lattice bambusta muodostaen puoli ympyrän muoto. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi vain nähdä kaiken pussin sisällä, vaan riippuen kuljettaa, he voisivat helposti pudota ja menetät ne. Et voi heittää kuitti täällä tai löysää muutosta, mutta voit suunnitella tämän laukun, jotta sinulla on hämmästyttävä kuristettu ulkoasu – plus voit aina laittaa pussin sisälle pienemmille kohteille.

Laukku oli suunniteltu vuonna 2014 New-At-Time Brand, Cult Gaia. Kesti kaksi vuotta ennen kuin laukku otti sosiaaliset syötteet, näkyy tyyliin tähtiä ja vaikuttajia Instagramissa, se oli tämä suuri kolahdus, joka antoi pussin tällaiseen vauhtiin. Ark oli ensimmäinen laukku Cult Gaian perustaja, Jasmin Larian loi. Keskustele menestystarinasta.

Vaikka laukkua voidaan käyttää, se ei ole kovin toimiva tai kantomiesystävällinen. Et voi kuljettaa sitä käsivarsi helposti, koska strukturoitu bambu alkaa häiritä sinua hieman, joten mielestäni itseni siirrytään sen ympärille tai käsi kädessä ylhäältä, kun kuljetan sitä. Vaikka tämä laukku ei ole niin haluttu, koska se oli kerran, se on edelleen hämmästyttävä laukku. Äskettäin se merkitsi pääasiassa muutamia sivustoja, mutta monilla se myydään parhaiten nyt, mutta löysin sen Farfetchille 108 dollaria. Koska asun Floridassa, löydän aina runsaasti tilaisuuksia sen kuljettamiseksi. Shop paljon enemmän Cult Gaia laukut täällä tai nab tämä yksi 108 dollaria ennen kuin se myy!

Katso tarinoita tässä laukussa Instagramissa täällä (sinun täytyy kirjautua sisään nähdäksesi!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *