Rakastan sitä tai jätä se: Loewe Amazona -kertomuslaukku

Kun näin ensimmäisen kerran Loewe Amazona -kertomuslaukun kiitotiellä, se antoi minulle pienen hymyn, jonka saat, kun näet jotain fiksua, mutta ei välttämättä hauskaa. Loewen luova johtaja Jonathan Anderson on sen mestari – hän toimii kaikenlaisissa odottamattomissa kosketuksissa ja yksityiskohdissa, mutta tavalla, joka ei ole millään tavalla kitchy. Sen sijaan hänen kukoistukset korostavat yleensä rakenteellisia asioita hänen vaatteistaan ​​tai muodista yleensä, mitä hän tekee Amazonan kertolaskulla.

Päivälaukku ja sitten vähintään yhden tai kahden peräkkäisen, pienemmän version tekeminen kyseisen laukun jälkeen, kun se tarttuu ostajiin, on ollut niitti lisävarusteiden markkinoilla kahden viime vuoden ajan. Harjoittelu on järkevää, kunhan pussin mittasuhteet ovat sellaisia, jotka kutistuvat hyvin: Jos kuluttaja pitää laukusta työvaihtoehdoksi, niin miksi et anna hänelle pienempi versio käytettäväksi viikonloppuisin? Pienet laukut vetoavat myös nuorempiin kuluttajiin ja auttavat täyttämään brändin hinnan jatkuvuuden, joten ne ovat lisäys, jolla on paljon etuja.

Tämä uusi Amazona-lempeän vartaiden versio, joka harjoittaa kerrostamalla pienen Amazonan ääriviivat täysikokoisen version ulkopuolelle, täydellisenä ulkonevalla kahvalla. Ja vaikka tämä laukku ei todennäköisesti ole laaja kuluttaja -osuma, voin nähdä, että se on erittäin suosittu ostajien keskuudessa, jotka ovat jo ottaneet loistoa Andersonin aivojen malleihin Loewessa, ja siellä on tonnia katutähteitä ja vaikutusvaltaisia ​​muoti ihmisiä tuo ryhmä.

Pidän pussista paljon, koska pidän siitä, kun suunnittelijat harkitsevat selvästi, että otat hyväksyttyjä tropeja ja yleissopimuksia osana lisävarusteteollisuutta, vaikka en ole varma, että saan sen itselleni. Jos haluat, se on nyt saatavana 2850 dollarilla Net-A-Porterin avulla. Joko niin, kerro meille, mitä mieltä olet kommenteissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *