Diane von Furstenberg tekee nahasta näyttämään tweed-kuvioidulta betonilta

ja todella ilmoitan sen mukavimmalla tavalla. Diane von Furstenberg Grace Day -pussi on laukku, jota haluaisin soittaa omalle ja kantaa säännöllisesti.

Yksi asia, jonka Diane von Furstenberg on tehnyt oikein Get-Go-ohjelmasta nuoren käsilaukulinjansa kanssa, on varmistaa, että kaikki tietävät, että hänen suunnittelijansa voivat olla luovia nahkalla. Hänen Stephanie Hobo näytti ketjun postitse kaukaa, mutta oli todella pehmeä ja joustava, enkä vieläkään ole täysin varma, tehtiinkö hänen viime kauden “denim” pussit todella superfancy-käsitellystä nahasta, joka onnistui pettämään minua ehdottomasti ( ja ihmiset, jotka saapuvat aineellisiin tietoihin useille suurille verkkokauppiaille), mutta minulla on epäilyjä. Tämä laukku onnistuu saamaan sen jälleen oikein.

Tämä laukku toimii tavallaan hiukan punkina, paljon nykyaikaisempaa vaihtoehtoa Chanel-Reminscences-tweedille, ja kuvion häikäiseminen ja variaatio ovat ehdottoman tärkeitä suunnittelun menestykselle. Ja menestys on runsaasti: vaikutus on neutraali, mutta ikimuistoinen, ja lyön vetoa, että se piilottaa normaalin kulumisen kuin mestari. Ota läpi ottelut UK 830 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *