Muotiviikon käsilaukut: Hermes

Hermes -kiitotienäyttelyn kuvien katseleminen voi olla käytännössä antiklimaattisia – tiedämme, että Jean Paul Gaultier aikoo tehdä jotain fantastista ja että Hermes käyttää vain ehdottomia parhaita ylellisyysmateriaaleissa ja viimeistelyissä. He ovat asettaneet itselleen niin korkean baarin, että vaikka brändin takana oleva joukkue käytännössä osoittautuu aina fantastiselle työlle, mielestäni asenne on yleensä: ”Tietenkin se on hyvä. Se on Hermes. ” Heidän täydellisyytensä voi tuntua toisinaan toistuvasti.

Syksyllä/talvella 2010 Hermes teki kuitenkin jotain, jolla oli muutama ihminen ryppyisesti nenänsä. Tyypillisesti ylellisten inspiraatioiden sijasta, joita olemme nähneet heidän käyttävänsä äskettäin, Gauliter meni kokoelmaan, joka perustuu Avengers- ja Emma Peeliin ja loi retro -supersankarifantasian, joka oli katettu hienoimmalla mustalla nahkalla. En ole yksi niistä ihmisistä, jotka kyseenalaistavat heitä – rakastin sitä alusta loppuun. Se on saattanut käyttää paljon enemmän nahkaa kuin jotkut ihmiset olisivat mieluummin, mutta nahkatuotteet ovat heidän leipää ja voitaan – miksi et laajenna sitä myös normaaleihin vaatteisiin?

Pussin suhteen et todellakaan voi mennä pieleen valtavan mustan krokotiilin Birkinin kanssa. Tai musta krokki mitä tahansa – se oli runsaasti tässä näyttelyssä. Sateenvarjokahvoihin kiinnitetyt pienet Kellit olivat rakastettavia ja kunnioittamattomia, kunhan aiot käyttää vain sateenvarjoa kävelykeppuna. Säännöllisen kokoinen nastainen Kellys tuntui hiukan kuin he tarttuisivat trendin hännän päähän, mutta nastat olivat riittävän hienoja, että laukut näyttivät silti melko tuoreilta ja toivottavilta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *