Oscar de la Renta Fall 2013 osoittaa John Gallianon

roiskeita. Oscar de la Renta Fall 2013 -kokoelmaa oli niin paljon rakennusta ja ennakointia. Aina siksi, että tuotemerkki ilmoitti, että Oscar vie entisen dior-suunnittelijan John Gallianon studioonsa, muotimaailma on sumiseva tästä kokoelmasta. Olisiko Gallianolla merkittävä käsi suunnitteluprosessissa, olisiko kokoelma kaksoisyhteistyötä, olisiko Galliano lavalle Oscarin kanssa näyttelyn lopussa?

42. kadun näyttelytila ​​oli pakattu tiistaina iltapäivällä muotimaailmana, mukaan lukien suunnittelijat Diane von Furstenberg ja Valentino Garavani, odottivat innokkaasti nähdäkseen Oscarin kokoelman. Avausilmoituksesta oli tunne, että Gallianon läsnäolo oli huoneessa, ja vaikka emme ehkä ole nähneet miestä itse, tunsimme hänen kätensä vaatteissa ja muotoilussa. Ensimmäiset pitkät kiitotie-ulkonäöt näyttivät puvut, jotka olivat hienostuneita ja kauniita Oscar de la Renta -mallit pariksi Galliano-esque-kosketuksissa, kuten huopa-cloche-hattuja ja takkeja, jotka on sidottu yhteen solmittujen ohuiden nahkavyöjen kanssa vyötäröllä.

Ohjelman jatkuessa kaikki muuttui hieman paljon enemmän Oscaria, herkällä pitsityöllä ja elävästi reunoilla kylpytakit. Erityisesti muotoilu oli todennäköisesti Gallianon merkittävin vaikutus; Sillä oli paljon enemmän reunaa kuin olemme nähneet De la Rentasta viimeisinä vuodenaikoina. Oscarin käsilaukut ovat jatkaneet minua, kauniilla kytkimillä ja trendikkäillä malleilla, jotka seurasivat joitain ulkonäköä. Monet tärkeätä on, että huoneessa oli kaksi muodin suuruutta, ja olen siitä kiitollinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *