Mallit lentävät Cannesin ympärillä Diorin, Fendin ja Pradan

ympärillä Cannesin elokuvafestivaali on viimeisinä päivinä, ja siten Etelä -Ranskan maxodus on jo alkanut. Kuuluisuuksilla on selvästi erittäin selkeät hotelli -mieltymykset Cannesissa, koska suurin osa heistä oleskelee samassa. Jossain vaiheessa kunkin vuoden festivaalin aikana näyttelijät ylittävät eurooppalaiset supermallit, ja olemme selvästi ylittäneet sen. Oletko koskaan jakanut hotellin, jossa on yli viisikymmentä supermallia? Daydream vai painajainen? On vaikea sanoa. Joka tapauksessa riittää, kun sanotaan, että laukun katselu hotellin Martinezin aulasta on tällä hetkellä huippuluokkaa.

Eva Herzigova
Tšekin supermalli ja näyttelijä Eva Herzigova huomasi Cannesissa poistuen hotellista Martinezista päästä varpaisiin. Hän kantaa tietysti mini -dior -satulapussia.

osta nyt

Heidi Pratt
Takaisin LA: ssa, meillä on Heidi Pratt, joka osallistuu yksityiseen Gucci-tapahtumaan, jolla on herättävä Gucci Rajah -laukku.

osta nyt

Cindy Bruna
Ranskalainen malli Cindy Bruna on myös leiritty Martinez -hotelliin 72. vuosittaisen Cannesin elokuvafestivaalin aikana. Täältä hän poistuu hotellista Fendi Baguette -minilaukkuun.

osta nyt

Kelly Osbourne
Tässä on Kelly Osbourne, joka poistuu British LGBT -palkinnoista Lontoossa Gucci Bamboo -kahvapussilla. Salama Gucci -laukut ovat myös hyvin tällä viikolla.

Osta Gucci -laukkuja täältä

Molly Sims
Molly Simsin nähtiin vaeltelemassa Los Angelesin ympärillä punaisella Chanel -tikattulla laukulla, joka voi olla rajattu vintage -asemaan.

Osta Chanel -laukkuja täältä

Iskra Lawrence
Iskra Lawrenece nauttii varmasti Cannesissa, mutta meidän kompastuu hänen kirkkaan keltainen mikromysteerilaukku. Se on vähän Jacquemus, pieni iso Salvatore Ferragamo … mutta ei myöskään nimenomaisesti.

Camila Coelho
Tässä on supermalli Camila Coehlo, jättäen majesteettisen hotellin lentämään kotiin Cannesista mukavan lentokentän kautta. Hän kantaa Dior American Book Tote -tapahtumaa, jonka kanssa vietimme äskettäin villipäivänä kaupungissa.

osta nyt

Elle Fanning
Elle Fanning suositti myös Martinez -hotellia Cannesin elokuvafestivaalin aikana tällä tukevalla, mustalla Prada -konseptilla.

osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *