Chanel Spring/kesä 2009 Vital Handbag

Olen yleensä massiivinen arjen esineiden fani, joka muuttui taideesineiksi. Vetoomuksen juhliminen jokapäiväisessä, toiminnallisessa asioissa on kannattava harjoittaminen; Suunnittelu, joka vastaa “pysähtymistä ruusujen haistamiseksi”. Ja ehkä, jos alamme hämärtää linjaa upeiden asioiden ja funktionaalisten asioiden välillä, päädyisimme paljon enemmän asioita, jotka ovat sekä upeita että toimivia, ja sitten me kaikki voitamme. Ilo arkipäivän nauttiminen ei ole mitään aivastavaa.

Chanelin panos tähän ajatukseen on heidän kevät/kesä 2009 elintärkeä käsilaukku. Mallittuaan 31 -vuotiaiden, Rue Cambon -lippulaivapaikan Pariisin kuuluisat ostoskassit, pussit tuotetaan sileässä vasikannahassa Chanelin mustan, valkoisen ja vaaleanpunaisen allekirjoitusvalikoimassa. Niitä on kolme kokoa – pieniä 1525 dollarilla, mikä on ainoa kolmesta käytettävissä olevasta vaaleanpunaisesta, keskisuuresta 2625 dollarilla ja suuri 2995 dollarilla. Chanelilta saamamme tiedoista on epäselvää, onko pieni saatavana myös valkoisena ja mustana – jos olet kiinnostunut, puhelu paikalliselle putiikillesi voi olla perusteltua.

Todelliseen kysymykseen – saavuttavatko nämä pussit suunnittelutavoitteensa? Vastaukseni on pätevä kyllä ​​- ne ovat loppujen lopuksi huomattavan tarkkoja nahkatoistoja. Ei todellakaan ole helppo tehtävä saada nahkapala, jotta se olisi niin sileä ja myös rapeat kulmat ja paksun paperin ostoskassin rypistyminen, ja laukku saavuttaa sen melko hyvin. Itse asiassa etäisyydestä en todennäköisesti tajunnut, että se ei ollut todellinen ostoskassi, koska nahka on hyvin matta. En osaa kertoa kuvista, mutta sivuilla on viitteitä, että se voi myös romahtaa kuin ostoskassi, joka olisi eräänlainen hämmästyttävä varastointi, vaikka se todennäköisesti jättäisi ruutuun rypistymisen nahkaan . Sillä voi myös olla jonkinlainen jäykkä rakennepinta, jonka yli nahka on venytetty ostamaan erittäin tasaiset etu- ja takapaneelit, mutta vain käytännön tarkastus kertoo.

Rakenteellisesti ja suunnittelulla, minulla ei ole ongelmia Chanel Vital -pussin kanssa, mutta minulla on ongelma sen julkaisun ajoituksessa. Taloudellisessa ilmastossa, jossa Hermesin naisten on sanottu pyytävän tavallisia valkoisia ostoskasseja, jotka koskevat ylellisyysostojensa havaitun vulgaarisuuden piilottamiseksi, on käsilaukku, joka ilmoittaa ylpeänä lihavoidussa lohkopainatuksessa, kuinka paljon rahaa käytettiin siinä viisas valinta? luultavasti ei. Logapussit ovat menettäneet suosionsa paljon enemmän kuin muutaman vuodenajan, ja tämä on luultavasti ilmeisin logo planeetan edessä. Krazypants Lagerfeld ei kiinnostaisi kiinnostusta siihen, kuinka toinen puoli elää, mutta käsilaukut, toiseksi vain hajusteisiin ja kosmetiikkaan, ovat elintärkeitä siitä, kuinka brändi esittelee itsensä suuremmalle yleisölle. Käsilaukkujen potentiaaliset markkinat ovat paljon suurempia kuin yleisö valmiiksi pukeutumismekkoon tai jopa yhden Chanelin kuuluisasta boucle-puvusta ja valinnut tällä hetkellä vulgaarisuuden mittauksen, vaikka sen tarkoituksellinen vulgarisuus (joka näyttää olevan Ainakin osa tämän suunnittelun asiasta) voi potentiaalisesti vieroittaa asiakkaita. 3000 dollarin kuluttaminen käsilaukkuihin on mahdotonta jatkuvasti kasvavalle määrälle naisia, ja ajatus siitä, että sinun on käytettävä niin paljon jotain, joka näyttää aivan kuin esine, joka on yleensä ilmainen, voi hieroa joitain ihmisiä väärään suuntaan.

Jopa rajusti erilaisella hintapisteellä tämä laukku on saattanut olla todellinen osuma. Voin nähdä oman reaktioni siihen, että se on hiukan erilainen, jos kaikki mallit sijoitetaan esimerkiksi 1000 dollarista 1500 dollariin (laukku on loppujen lopuksi hyvin, hyvin yksinkertainen). Tässä hintaluokassa se olisi sopiva esittely tuotemerkin tyyliin uusille tai nuoremmille asiakkaille ja silmäilevä viittaus omaan tuotemerkkiinsä. Kuten se on, laukun julkaisu on vain hämmentävää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *