Kesän viisi hienointa rantalaukkua

OK, joten se on todennäköisesti väärä lupaus. Nämä ovat kuitenkin viisi rantalaukkua, joista todella pidämme viidestä erilaisesta budjetista ja henkilökohtaisesta tyylistä.

(Myötäpäivään, oikealta ylhäältä)

1. Fendi Zucca Print Canvas Tote: Tämä on rantalaukku naiselle, joka on huolissaan houkuttelevuudesta kaikilla elämän osa -alueilla. Jos laitat korkokengät ja muotikorut menemään rannalle ja vuokrasopimuksen parhaimmassa paikassa (tietysti sekoitetun juomapalvelun kanssa), monivärinen logo Fendi on juuri sitä, mitä vaadit kuljettamaan Pyyhe. Lisäksi haluaisin mennä pakoon kanssasi. Osta Bergdorf Goodmanin kanssa 1050 dollaria.

2. Prada Plex & Mistolino Tote: Jos olet bonafide -kaupunki nainen, joka on mennyt väliaikaisesti rannikkoon, tämä on sinun laukkusi. Sen avulla voit pidentää karkaa Prada -herkkyyttä sijaintiin, joka olisi tyypillisesti paljon rento, mikä muistuttaa kaikkia, että olet menossa suoraan takaisin Metropolitan -taloosi ja mustaan ​​vaatekaappiin, heti kun olet valmis, pitäen kyseinen valtava Juoma, jolla näyttää olevan koko puoli ananasta. Osta bluefly hintaan 636 dollaria.

3. Juicy Couture Beach Cooler Tote: Jos olet maksanut paljon enemmän kiinnostusta kahdessa edellisessä kuvauksessa käsiteltyihin juomiin kuin niiden pussit, niin tämä on uusi hienoin ystäväsi. Toki, siellä on vähemmän kalliita kannettavia jäähdyttimiä, mutta tämä ei todellakaan ole tämän blogin kohta, nyt se on? Lisäksi yksikään niistä ei ole melkein niin söpö. Osta Saksin kanssa 128 dollarilla.

4. Diane von Furstenberg lasitettu kangas ranta-laukku: Jos olet tyylikäs 20-jotain budjettisuunnitelmassa (lue: jos olet Amanda), haluat silti tyylikkäimman rantalaukun, tämä on haluamasi. Rento-ilmakehät sekä trooppisten paikkojen kirkkaat värimaailmat tuovat oranssin, keltaisen ja purppuran leopardin painatuslaukun täysin hyväksyttäväksi, ja… Voi, kuka minä vitsailen. Isin sen aina. Osta Net-A-Porterilla 75 dollarilla.

5. Ted Baker Print Basket Tote: Jos tyylisi on paljon perinteisempi ja et halua käyttää tonnia rahaa pussiin, josta on hyötyä vain rannalla, tämä hieman muodollisempi valinta on täydellinen. Sitä voidaan käyttää yhtä nopeasti ravintola- tai päivätapahtumaan, jos sääolosuhteet ovat lämmin, samoin kuin nauhan peittämät kahvat ja Big Bow tekevät siitä erityisen. Osta Nordstromilla 110 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *