Pariisi Haute Couture -viikko: Christian Dior

Upea uutinen, kaikki – on mahtavaa olla jälleen kireä, rikas plutokraatti! Vaihda vastaavasti.

Todellakin, missä nämä ihanteet olisivat paljon oikein näytöllä kuin Christian Dior Haute Couture -näyttelyssä tällä viikolla Pariisissa? John Galliano muotoili Cruella-meet-englanninkielisyyden näyttelynsä ratsastuskasveilla sekä Frankensteinin harmaiden hiusten morsiamen raidoilla, samoin kuin vaikka en rakastanut tätä kokoelmaa yhtä paljon kuin tein alusvaatteet-as-asusvaatteita Kuusi kuukautta sitten en voinut auttaa kuitenkin hymyilemään. Haute Couture -viikko on kuin iso, helmillä, kimalteleva muotiohala.

Tämä kokoelma on tyyppinen fantastinen siinä mielessä, että ihmiset, joilla on todella riittävästi rahaa sen ostamiseen Se on kuin mitä isoäiti käytti, kun hän ratsasti tyydyttääkseen isoisänsä kettumetsästyksensä jälkeen! Sen lisäksi, että ihmiset selvästi tekevät edelleen sellaisia ​​juttuja, toteaa fantastisesti rikas nainen, joka asui salissa fuksi -yliopistovuoden aikana. Oikeasti, on outoa kysyä 18-vuotiaalta poikaselta, mitä hän tekee viikonloppuna, ja kuulla hänen sanovan ilman jälkiä, jos ironista, että hän menee perheensä omaisuuteen tavanomaiseen syksyn metsästykseen.

Joka tapauksessa siitä ei ole mitä puhumme täällä. Puhumme couturesta! Valitettavasti suosin pääasiassa sekä jäykät yläosan lip-muotoilun ja hevosurheilun koskettavat varsinaisia ​​vaatteita, vaikka oli olemassa muutamia kappaleita, jotka olivat ehdottomia erotteluja. Kevyesti värilliset pitsimekot, punaiset ja harmaat värimallit, jotka muistuttivat minua Inglourious Basterdsin elokuvateatterista, samoin kuin tuxedo redux -ruffled ballgown, olivat kaikki riittäviä siirtämään minut kokonaan Gallianon couture -vision maahan.

Kuvia Fashionologien kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *