BOTLEGA VENETA Special Tilaus: Nero inrecciato Karung Stretch Knot -tarttuva

Kaikki voivat mennä kauppaan ja ostaa kukkaron hyllyltä. Lukuisat ostamistamme laukkuista ovat erittäin merkityksellisiä meille eri syistä. Minulla on nyt kokoelmassani kukkaro, joka on niin merkityksellinen, niin erityinen, samoin kuin niin harvinainen, sillä on pieni kultainen hehku, joka tulee sen takaa aina kun katson sitä. Tämä laukku ei tullut hyllyltä. Se oli osa erityistä ostoprosessia, jota Tomas Maier itse ajatteli henkilökohtaisesti, pienelle ryhmälle Preireforum -jäseniä.

Prosessi
Marraskuussa 2009 Bottega Veneta -foorumi TPF: stä alkoi miettiä ryhmätilausta. Se oli aikaisemmin tehty pienemmillä lisävarusteilla, mutta tavoitteena oli nyt nähdä, voisiko se päätökseen sopivalla laukulla. Prosessin alkamisen lisäksi yhden ahkeran jäsenen ja Bottega Veneta -myymäläpäällikön jäsenen kanssa. Sekä takaisin ja eteenpäin palanneiden sähköpostien määrä oli mielenkiintoinen, koska jokainen laukkujen valinta oli henkilökohtainen ja BV -yritysten valtuuttama.

Pitkä, tylsiprosessi johti ajattomimpaan, monipuoliseen, samoin kuin erityiseen Bottega Veneta -solmukytkimeen. Jos Bottega Veneta olisi tuottanut tätä laukkua, se ostetaan hetkessä. Valitettavasti (massoille) on olemassa vain erityinen määrä näitä laukkuja, samoin kuin jokainen Bottega Veneta -tilaustila, tämä laukku ei koskaan näe tuotantoa.

Tekniset tiedot
Tämä erittäin rajoitettu kehitys tuo tyylikkään nimen Bottega Veneta Nero inrecciato Karung -solmukytkin. Se voi tuntua suuhun, käytännössä pelottavalta. Bottega Venetan näkyvimpien laukkujen joukossa solmu -käsitys on henkilökohtainen mieluummin sen todella ikävä viehätys ja tyylikäs muotoilu.

Erityisostoksemme iho valittiin Nero Karung -säteilyksi koko kehon inrecciatossa. Laitteisto on Dark Brunito, joka vastaa Gunmetalia. Sisävuoripuhelut soittaa itselleen ”mustalla moire”, aaltoilevalle silkille, joka näyttää paljon kestävämmältä kuin Easy Silk. Myös sisäpuolella on tyylikäs hopealaata, joka on valmistettu hopeasta räätälöityjen hahmojen kanssa (valitsin sen tilaa megs) sekä rajoitetun painosten sanan. Erityisen ostoksemme kustannuksista neuvoteltiin 2 200 dollarilla.

Tärkeys tämä käsitys minusta ei ole vain erityismääräys, mutta samoin se, että se tuotettiin ryhmän Pureforum -jäsenten kanssa. Viimeisen viiden vuoden aikana foorumi on kasvanut valtavaksi sosiaaliseksi verkostoksi, joka on edelleen pienillä erillisalueilla, joissa erilaiset eturyhmät ovat löytäneet “paikan”. Jokainen osa-forum tuo erilaisen sävyn ja tunteen. Tämä koko erityinen ostoprosessi Bottega Veneta esittelee, miksi tämä naapurusto on niin selkeä ja tarjoaa niin paljon muutakin kuin pelkästään laukkupuhetta.

Tämä tarttuva pitää aina erityisen sijainnin sydämessäni. Erittäin erityinen ja fantastinen pala Bottega Veneta on minun, yhdessä vain yhdeksän muun ihmisen kanssa maailmassa.

Ei voi todeta, että se tapahtuu joka päivä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *