Etsi vähemmän: Beach Carry

viime viikonloppuna Vlad sekä menin häätapahtumaan Floridan länsirannikolla. Vaikka meillä oli kauniisti aurinkoinen taivas, lämpömittari oli yli 90 astetta klo 18.00. Tämä tarkoittaa kahta asiaa: hikoilimme runsaasti ja kesäaika on saapunut. Floridassa asuminen, joka ymmärretään auringonpaisteeksi, tarkoittaa, että meillä on yksinkertainen aika päästä rannalle riippumatta siitä, missä olemme. Todellisuus sanotaan, että Vlad samoin kuin en ole merkittäviä rantakäyttäjiä, mutta käytämme ajoittain rantaa ja lomakeskuksen uima -altaita.

Minulla ei ole koskaan ollut minussa ostaa tiukasti rantalautaa. Syynä on, koska edellä mainitsin, olematta merkittävä rantafani. Minusta tuntuu, että voi olla aika kuustaa rantalaukkuosastoni, josta puuttuu juuri nyt. Raffia ja olki ovat täydellisiä materiaaleja rantalaukkuihin. Suunnittelijat Balenciagasta Jimmy Chooon, nykyaikaisemmille suunnittelijoille, kuten Antik Batik, tekevät täydellisiä rantatoppeja.

Mutta kuinka paljon olet valmis viettämään rantalaukulla?

Täällä meillä on kaksi erittäin samanlaista rantatottia, mutta toinen on 3,3 kertaa kalliimpi kuin toinen. Totuus on, että mielestäni on suhteellisen helppoa kertoa kalliille vähemmän versiosta. Havataan se ja katsotaan mitä ajattelemme:

Vaikka en voi henkilökohtaisesti kuvitella, että se maksaa lähes 1000 dollaria rantalaukkulla, Jimmy Choo Bazli Raffia ja nahkakanto ovat etsijä. Raffian yhdistelmä tummanruskeaan nahkaiseen nahkaan tarjoaa erittäin edistyneen ulkonäön, joka ei missään nimessä ole normaali tai heikko rantalaukku. Ulkoosa tuo niin monia ainutlaatuisia kosketuksia muuttaakseen tämän pussin Raffia -kuljetukseen tyylikkäästi. Itse asiassa mitä enemmän katson tätä laukkua, sitä enemmän uskon, että se voi olla yhtä mukavaa rannalle tai uima -altaalle. Ymmärrän myös, että Etelä -Floridan ihmiset ovat aina pukeutuneita vaikuttamaan, samoin kuin tämä olisi yksi muodikkaimmista rantalaukkuista. Osta Jimmy Choo Carry NAP: n kautta 995 dollarilla.

Antik Batik Cerenan kanto ei ole vain edullisempaa, mutta samoin kuin rento tyyli kuin sen Jimmy Choo -versio. Tämän laukun muoto ja kudotun banaanilehden pariliitos nahkaverhoiluun on samanlainen kuin Jimmy Choo -pussi, mutta rakennetta on vähän vähemmän ja enemmän rento tunne, mikä tekee tästä erinomaisen rantavaihtoehdon . Osta Antik Batik Carry Shopbopin kanssa 300 dollarilla.

Kerro meille: Mitä sinä tuo rannalle tai uima -altaalle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *