BOTLEGA VENETA LINKAINEN RAKENNUSPÄÄ

Voit haluta istua alas, jos et vielä ole. Aluksi olin todella innoissani nähdessäni Bottega Veneta -nahkapään laukku. Silloin näin sen kuitenkin niin hyvin kuin päädyin erittäin ristiriitaiseksi. Kuten olen maininnut useita kertoja aiemmin, olen täysin samanlainen kuin nahka Bottega Veneta käyttää käsilaukkuissaan. Se on aina joustava, aina upea ja aina törmää laukkutyyliin seuraavalle tasolle.

Tuo ihana nahka näkyy myös tässä laukussa. Olen kuitenkin hieman huolestunut siitä, että se näyttää, hmmm, hieman keskeneräinen. Silti heti kun kirjoitan nuo sanat, menen spektrin kokonaispintaiseen päähän ja alaan uskoa, että tämä malli on epäkeskoinen ja ainutlaatuinen leikki intrekciaton kudonta- että vähäisellä reunalla.

Pussin katseleminen osoittaa tarkalleen, kuinka tyyliä todella uskotaan suhteellisen. Ehkä se on BV: n menetelmä pilata heidän kokoelmaansa hiukan? Pussissa on yksi olkahihna 13 tuuman pudotuksella, läpän sulkeutumisella sekä kahdella vetoketjulla läpän alla. Vaikka en vieläkään ole varma, että tämä laukku on minulle, voin kuvitella niitä, joita Boho Fashionistas on käytettävissä, rokkaisi tätä laukkua ylpeänä. Joten, kerro minulle, mitä luulet: upea vai drab? Ennakkotilaus Saksin kanssa 1850 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *