Donna Karan Big Laajennettava olkalaukku

Okei Donna Karan, sinulla on huomio. Olemme alkaneet huomata itsemme pitävän enemmän laukkuistasi ja katsomme niitä paljon paremmin. Ymmärrämme, että olet jo vaatteiden kuningatar, joten ymmärrät mitä teet. Kukkarimaailma on hankala tulla, vaikka se on tervetullut siihen.

Viimeinen laukku, jota kaivoin vakavasti DK: sta, oli Eldridge, Uptown upea päivittäinen laukku. Nyt pussi, jonka huomaan olevan täysin yksinkertainen, mutta ihana, on Donna Karan Big Laajennettava olkalaukku. Tämä laukku on erityinen Saksille. Laukun runko on sekä pehmeä ja slouchy, lisäämällä jonkin verran odottamaton, mutta hauska lisäys nastalla olkahihnalla. Kermainen nahka on täydellinen talvivalkoisille. Yleinen tunnelma on kasvanut trendikkäällä kierroksella.

Muita yksityiskohtia ovat ulkopuolinen vetoketju, joka paljastaa laajennettavan gussetin. Siellä on myös sisäosan vetoketju sekä kolme avointa taskua. Aina suuri plus minulle on tilava olkapisaran pudotus, tälle laukkulle se on mukava 10 tuumaa. Yleiset mittaukset ovat 16 ″ w x 14 ″ h x 5 ″ d. Tarjoan Donna Karanille peukalon täällä. Jatka tätä polkua! Osta yksinomaan Saksin kautta 1095 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *