Paina: Elle Kanada Internet -osto -oppaassa

verkkosivustomme ja foorumin kasvaessa edelleen (ja päädyimme olemaan yksi verkossa aktiivisimmista foorumeista!), Meillä on enemmän tunnustusta maailmanlaajuisessa lehdistössä . Lara Mai Landa sävelsi kappaleen Elle Kanadalle, jonka otsikko on Internet -osto -oppaassa, joka kattaa muutaman erinomaisen Internet -kaupoissa sekä verkkosivustomme ja foorumin.

Kiitos Laralle, että olet koonnut kappaleen sekä teille kaikille, jäsenillemme ja lukijoille, jotka tekivät sivustostamme, mikä se on tänään! Jatkamme hienoimpia pitääksemme käsilaukkublogin yhtenä nykyään eniten käyneistä muotiblogista.

Osto -apuvälineet:

Käsilaukkufoorumi on siellä, missä kovat palvojat kokoontuvat keskustelemaan kaikesta käsilaukusta. Olipa kyse sitten elinvoimaisesta keskustelusta viimeisimmästä ”IT-pussista”, joka varmistaa käsilaukun aitouden eBayssa tai pyytäen avustamaan käsilaukun muilta samanhenkisiltä mahdollistajilta, TPF on kukkaro taivas. Yliopiston kultaseni megs ja Vlad (Meaghan Mahoney ja Vladimir Dusil) perustivat sivuston vuonna 2005 uima -stipendien tyydyttämisen jälkeen. Erityinen huomautus: www.purseblog.com, jossa Megs sisältää viimeisimmät ja suurimmat kukkaro -löytöt. Varmista, että sub-forumit ovat suosikkimerkkiesi perusteellista purkamista varten. Kaikista hienoin (puhumattakaan lompakolle erittäin vaarallisesta) ”kaupat ja varastaminen” -foorumi todistaa jumalallisiksi löytääkseen erinomaisen myynnin sekä tappajakuponkikoodit.

Täältä löydetty artikkeli Elle Kanadasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *