Minulla on kutina saadakseni aivan uuden laukun

nuorempina vuosina olin paljon leikeämpi, kun se liittyi rahan kuluttamiseen. Olipa se uusi laukku, vaatteet käytettäväksi viikonloppuna tai retket ystävien kanssa, en koskaan tiennyt kuinka kertoa itselleni “ei”. Vanhempieni ansiosta olin aina aika hyvä käyttämällä luottopisteiden korttini vastuullisesti, mutta ostin tyypillisesti asioita, joita minulla ei ollut palvelun ostamista. En ole koskaan kiinnittänyt kovin paljon huomiota rahan säästämiseen, pikemminkin sillä hetkellä, kun minulla oli tarpeeksi tehdä suurta ostoksia tai mitä tahansa ostoa tästä asiasta, tein. Suoritettuaan kesäharjoittelun yliopistossa valistin ihanteellista Louis Vuittoniin ja otin Neverfull GM: n. Tein tuskin paljon paljon enemmän kuin minimipalkka, mikä oli mielestäni noin 7,50 dollaria tuolloin, joten voit ajatella tunteja, jotka tarvitaan riittävästi pussin saamiseksi, ja voit todennäköisesti arvata, että minulla ei ollut kovinkaan kovin Paljon jäljellä! Älykäs tehtävä olisi ollut säästää suuren osan rahasta, mutta valitettavasti täällä olen 8 vuotta myöhemmin ja käytän edelleen sitä koskaan matkustaessani.

Vaikka vanhetessani minusta tuli paljon älykkäämpi ostaja, vastuuttomat menot nuoruudeksi vaikuttivat minuun ehdottomasti vanhetessani. Kesti paljon kauemmin, jotta pystyin täysin riippumaan itsestäni kuin haluan myöntää, minkä vuoksi en ole ujo jakamaan virheitäni. Kaiken oppimani takia tunsin yleensä syyllisyyttä usein, kun saan asioita, vaikka minulla olisi varaa niihin! Näin ei aina ole, mutta niin tapahtuu. Paljon tyypillisempi kuin ei, omatuntoni estää minua tekemästä ostoksia yhdessä, jos en ole 100% varma, koska en halua käsitellä sitä uppoavaa tunnetta, että osto ei ollut hyvin harkittu ja holtiton.

Viime aikoina olen ajatellut paljon seuraavaa laukkuani ja haluan olla siitä todella fiksu. Saan yleensä tilaisuuden saada yksi tai kaksi iso laukku saadaan vuodessa, ja en ole vielä napsauttanut mitään vuodelle 2019. Tämä johtuu osittain siksi, että olen uskomattoman päättämätön, mutta myös osittain siksi . Olen päässyt sinne, mikä osoittaa, että haluan aloittaa leikkiä ajatuksella mitä haluan. Tällä tavalla, kun olen valmis tekemään ostoksen, tiedän, että se on harkittu ja laskettu.

Parhaassa maailmassa voisin saada kaiken, mitä pidän tai rakastan, mutta olkaamme rehellisiä – se ei ole todellisuutta. Minun on vaikea päättää mieleni, koska valintoja on niin paljon, mutta myös siksi, että näen niin paljon päivittäin. Se, mitä teen elantoni puolesta, osoittaa, että tiedän myös, että haluan aina olevan jotain mitä haluan. Se on luonne, jonka teen, mutta myös käsilaukun rakastaja. Tällä hetkellä olen saanut silmäni kahdesta hyvin erilaisesta valinnasta.

Celine Nano -matkatavara
Viimeinen iso laukkuni oli pyhä Laurent Nano Sac de Jour, jota rakastan ja olen niin iloinen! Kun ostin kyseisen laukun, annoin kuitenkin melkein Neiman Marcus -yrityksen myyntivälittäjälle vakuuttaa minut siitä, että Celine Nano -matkatavara oli parempi vaihtoehto. Se on koon, rakenteen ja toiminnan samanlainen kuin Sac de Jour, jonka kanssa lopulta menin, mutta uskon silti, että haluaisin lisätä Celine Nano -matkatavaran kokoelmaani. Rakastan viininpunaisia ​​värejä, mutta pidän sitä myös beigeinä tai sinisinä. Saan, että se on hyvin samanlainen kuin laukku, joka minulla on jo, mutta osa minusta ei voi saada tätä laukkua mielestäni, jopa kaikki nämä kuukaudet myöhemmin.

saada nyt

Chanel Cam -kotelo
Villisti erilainen kuin Celine -matkalaukku on Chanel -nokkapussi. Olen ajatellut Chanel -nokkapussia jo jonkin aikaa, ja vaikka Celine näyttää olevan loistava valinta, koska se on jo omistamani ja rakastamani laukun koko ja tyyppi, nokkapussi saattaa olla paljon järkevämpää, koska se on Muoto, että kokoelmastani puuttuu. Tiedän, että käytän ja rakastan nokkapussia, koska olen lainannut ystäväni Gucci -nokkapussin aiemmin, ja se on poikkeuksellisen toimiva ja helppo käyttää. Sitten on tosiasia, että minulla ei ole vielä mitään Chanelia, joten se olisi ensimmäinen (täydellinen paljastaminen, en myöskään omista Celine -laukkua!), Mikä on tavallaan houkuttelevaa itsessään. Totta puhuen, haluaisin todennäköisesti pyytää neuvoja toissijaisilta markkinoilta tämän oston tekemiseksi, jos se tulee siihen.

Osta Chanel -nokkapussit täältä

Minulla on noin pari kuukautta ennen kuin olen valmis vetämään liipaisimen, mutta pro/con -luetteloni ja pakkomielteiset ajatukseni ovat alkaneet. Kumpi ostaisit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *