8 uutta Louis Vuittonin perinteistä monogrammipussia, jotka kaikkien on ymmärrettävä

, oletko huomannut, että kuluneen vuoden aikana näet paljon enemmän Louis Vuitton -laukkuja kuin aiemmin? Jos sinulla on, se ei ole vain sinä: olemme havainneet taattua tähtiä taattuja uptickia tuo heidät kahdesti viikossa oleviin kierroksiin, samoin kuin vain kourallisiin julkkisiin, jotka ovat tuotemerkin ystäviä, ja saavat ne ilmaiseksi. Siihen on kaksi syytä: Ensinnäkin logot kokonaisuutena kokevat pitkittyneen elpymisen, josta on hyötyä Louis Vuittonille valtavasti. Toiseksi, ja vastaavasti tärkeä – on se, että Louis Vuittonin monogrammipussit ovat olleet todella hienoja viime aikoina.

Nicolas Ghesquiere palkattiin päivittämään ja nykyaikaistamaan kuluttajien ymmärrystä LV: n kuuluisasta monogrammista, samoin kuin muutaman vuoden työssä, hän näyttää tekevän fantastisen tehtävän juuri sen. Sen lisäksi, että me kaikki ymmärrämme pitkäaikaisen Louis Vuitton -klassikot, kuten nopea, alma ja Neverfull, brändillä on nyt uusi luokka LV-korotettuja laukkuja, joihin kannattaa maksaa kiinnostusta. Brändin pitkäaikaiset fanit ymmärtävät kaikki nämä pussit jo nyt, mutta arvaamme, että Vuitton on tuonut viime aikoina muutaman ensikertalaisen edun mukaisesti, samoin kuin olemme täällä täyttämään sinut tuotemerkin kanssa Useimmat nykyiset osumat, alla.

Louis Vuitton Pallas -pussi
2 540 dollaria Louis Vuittonin avulla
Suuri osa Louis Vuittonin viimeaikaisesta monogrammi -menestyksestä on riittänyt päätöksestään aloittaa kangaslaukkujensa korostaminen vilkkaalla nahkalla vain tavallisen luonnollisen vacetta, samoin kuin tämä näkyvä päiväpussi, jossa on vihje sisäväriinsä, oli yhdyskäytävälääke tälle valinta. Laukku on nyt saatavana alla olevassa kaikessa väriversiossa.

Louis Vuitton Tuileries Besace Bag
2 080 dollaria Louis Vuittonin avulla
Tämä laukku debytoi Monogram Colors -kokoelmalla, joka oli ensimmäinen indikaattori, jonka mukaan LV oli ottanut Pallasin suosion oppitunnin ja tarkoitti infusoida väriä monogrammilinjaan. Tulokset olivat kaksi Tuileries -laukkua, samoin kuin niiden välillä, kantolaukku on poisto voittaja.

Louis Vuitton Popincourt Bag
2 370 dollaria Louis Vuittonin avulla
Popincourt on tämän luettelon uusin laukku, mutta se on kuitenkin luonnollinen paljastuminen Louis Vuittonin värikokeilusta sen monogrammiviivalla. Laukut yksinkertainen, moderni, kevyt tyyli asetti sen niin paljon kuin valtava hitti.

Louis Vuitton Montaigne -pussi
2 410 dollaria Louis Vuittonin avulla
Montaigne on yksi niistä tyyleistä, joita Capital-F-muoti ihmiset tavallaan sivuuttavat, vaikka varsinaiset ostajat ehdottomasti rakastavat. Se on tilava ja toiminnallinen, mutta kiillotetulla ilmeellä, joka auttaa peittämään totuuden, että koot koko elämäsi ympärillä.

Louis Vuitton Palm Springs -reppu
1 860 dollaria Louis Vuittonin avulla
Louis Vuittonin miesten reput ovat aina olleet merkittäviä kappaleita tuotemerkille, joten minua on pitkään pitänyt minua omituiselta, että LV ei koskaan laittanut naisille suunnattua reppua joko päivittäiseen tai matkustamiseen. (Naiset saattavat tietenkin saada miesten laukkuja, mutta brändi ei koskaan motivoinut sitä.) Viimeiseksi meillä on Palm Springs -linja, joka oli välitön osuma useisiin kokoihin eikä osoita mitään viitteitä hidastumisesta. Se on suuresta syystä: se on sekä perus- että toiminnallinen, mutta kiistatta trendikäs reuna.

Louis Vuitton Pochette Métis laukku
1 780 dollaria Louis Vuittonin avulla
Pochette Métis on ollut yksi Louis Vuittonin pakenevista osumista viime vuosina, samoin kuin ei ole vaikea ymmärtää: Se on käytännöllinen ristikkäinen parhaassa keskikokoisessa, samoin kuin sen valmistumisella on perinteinen korkealaatuinen, joka tekee siitä Vahva veto monien vuosien ajan.

Louis Vuitton Neonoe -pussi
1 390 dollaria Louis Vuittonin avulla
Louis Vuitton kehitti konttilaukun zillion vuotta sitten NOE: n kanssa, mutta pussin lyhyt kantohihna ja tavalliset täydentävät pitivät sitä kokea suurta osaa Mansur Gavrielin tuoneen minimalistisessa konttilaukun trendissä. Tämä NOE: n päivitysversio kuitenkin osuu juuri ihanteelliseen huomautukseen.

Louis Vuitton Manhattan -laukku
2 490 dollaria Louis Vuittonin avulla
Tämä 2000-luvun puolivälin päivitetty versio on tämän luettelon uusimpia pusseja, samoin kuin se voi olla suurin pitkään, että se on todellinen klassikko, mutta pidän silti sen kertoimista. Uudelleensuunnittelussaan LV käytti oppitunteja, jotka löysivät yksinkertaisuudesta ja väristä, jotka ovat olleet suurimpia salaisuuksia tuotemerkin monogrammin nousuun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *