Preyeforum Roundup – 3. huhtikuuta

Hei kaikki! Toivon, että kaikki roikkuvat kunnossa sekä oleskelu- että turvallisissa oleskelussa. Ymmärrän myös suuren osan teistä, jotka myös metsästävät, samoin kuin todennäköisesti on vaikea keskittyä päivittäisiin tehtäviin. Tällä hetkellä laulan merkittävästi Smithsin kanssa “ymmärrän sen olevan ohi” kirjoittaessani tätä niin paljon kuin yritän pysyä raiteilla. Jotenkin se auttaa, samoin kuin olen varma, että naapurit todella arvostavat sitä. Kuitenkin selviytymismekanismin syrjään, olen täällä tänään kokeilla ja toimittaa sinulle hetkellinen helpotus: vielä yksi TPF pyöreä. Niille teistä, jotka olette uusia, nämä kierrokset funktiovalokuvat, jotka on julkaissut ketjuihin Pureforumissa erittäin omien jäsenten kanssa.

Tänään tein päätöksen aloittaa Bottega Venetassa ja huomasin, että he ovat aloittaneet “BV at Home” -lanka! Pidän paitsi tästä laukusta, mutta pidän myös tästä ”kodin iloisesta tunista”, jonka jäsenemme Nibb jakoi.

Seuraavaksi pysähdyin Louis Vuittonissa ja löysin “Kuinka pautat Pochette Metis” -kehän, jossa putoin kuin jäsenen Andream99: n yhdistelmän kanssa! Rakastan tämän sarjan vintage -ääniä!

Retrosta puhuttaessa tarkalleen kuinka fantastinen on sekä Constance ja huiviparin pariliitos, jonka jäsen Ja_uk julkaisi ”Hermes Bags ~ Best Match ~ Hermes Scine/huivit” -kierrossa. Tämän uskomattoman 70 -luvun yhdistelmän avulla voit melko paljon tehdä omasta auringonpaisteestasi.

Ok, huumori minua yhdellä paljon enemmän matkaa vintage -aaltolla, koska jäsen Vintagegucciguy julkaisi joitain kappaleita kokoelmastaan ​​Gucci Vintage Information -lankaan ketjussa sekä ne jättivät minut huutamaan! Juuri täällä oli yksi suosikeistani:

Olla surullinen? Olin valmis, kunnes näin Chicgirl616 -vastasyntyneen läpän ”valokuvien Chanels -toiminnasta…” -lanka. kuten tämä vähän sininen tyttö!

Viimeisenä ei kuitenkaan vähiten jäsen Cilifene palveli meille tätä uskomatonta yhdistelmää ”Tule mukaan 50-ish-plus-klubiin”. Kuten tarkalleen kuinka asiakirjat reunasivat tämän Chanelin perinteisen läpän, tarjoamalla meille vakavia tyylitavoitteita.

Megs aloitti koko subforumin, jonka otsikko on Suojaaminen sijaintipaikassa, josta voit löytää säiettä ihmisille, jotka keskustelevat COVID-19: stä, pienistä palveluista auttaa, muita TPFE: t mieluummin ketjuja ja enemmän.

Se on kääre tällä viikolla, jos vaadit edelleen häiriötekijöitä, meillä on hauskoja säiettä sinulle, mukaan lukien ”Tarvitsetko häiriötekijä? Entä muotinäytös? ” samoin kuin tämä helmi “Jos voisit syödä jotain ihanteellista nyt, mikä se olisi?”. Meillä on myös henkilökohtainen suosikki, ”perheen lemmikkieläimet koronaviruksen aikana”. Pysy riskitönä kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *