Emilio Pucci Mombasa Little Tote

ja taas olen myöhässä lähettämällä. Olen vähän jäljessä kaikesta nyt, anna anteeksi. Yhtenä maailman parhaimmista viivyttäjistä on tyyppi, joka tarjoaa minulle upean potkun ihanteellisessa takana. Mutta valitettavasti olen täällä ja olen valmistautunut näyttämään sinulle ihanan laukun. Vaikka allekirjoitus Pucci -tulostuskuvio voi usein olla ylivoimainen minulle, olen pudonnut pään korkokengistä paljon hienovaraisemmalle ja tukahdutetulle kuviolle. Emilio Pucci Mombasa Little Tote on leikattu rikkaalla ruskealla nahkalla ja näyttää virheetöntä Mombasa-tulostin kangasta. Ruskean nahkahihnat, joissa on kultaiset puolikuun levyt, korostavat tätä ohut laukku. Yläosa on kiputettu ja sisätilat osoittavat violetti Pucci -logon sekä vetoketjullisen taskun. Jostain syystä silmäni eivät voi riittää tähän laukkuun. Jos olet samaa mieltä, ole onnekas nainen ja hanki se Eluxuryn kanssa 890 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *