Mini -arvostelu: Chanel Kid Bag

Bag 10 #STAYHOMEWITHBAGS on minun Chanel Kid Bag. Kun tämä laukku vapautettiin, minut veti heti sen rento, viileä tyttö tunnelma. Tietenkin klassinen musta nahka olisi ollut turvallisin tapa edetä (sekä tyylillä että helppokäyttöisellä), mutta valitsin jotain erilaista ja asettuin tähän haastetulle vasikan nahkaversiolle Pre-Fall 2013: sta.

Laukkuun on tämä hieno vaikutus, varsinkin kun näet sen henkilökohtaisesti, koska kevyessä koetussa nahkassa on metallisia kosketuksia, jotka herättävät tämän pussin elämään. Kun olen jakanut sen aiemmin, monet teistä ovat sanoneet, että se näyttää likaiselta, mutta jos näet sen henkilökohtaisesti, mielestäni tunnet olosi toisin. Kuitenkin kevyt haastetu vasikan nahkapussi on paljon haavoittuvampi ja taipumus poimia värejä ja näyttää kulumista (tarkista alla oleva valokuva, koin farkkuvärinsiirron!). Se on ratkaiseva kohta, joka tuo esiin, kun ostat laukkuja – ajattele materiaalia ja kuinka käyttökelpoinen se on elämäsi ajan. Vaikka kaunis (todellakin, mielestäni tämä laukku on tainnuttaja), olen varovainen kantaessani sitä ja pilata sitä enemmän.

Tämä on vanha keskipitkän lastenlaukku, ja pidän sitä liian pienenä henkilökohtaiseen tyyliin ja tarpeisiini. Kid -laukun toinen haittapuoli johtuu siitä, että se on niin jäsennelty, laukku ei anna, joten sinun on suunniteltava esineet vastaavasti. Rakastan Kid Bag -tyyliä ja paljon kuin se klassisen läpän yli, mielestäni kokoelmassani on paljon monipuolisempi. Kaikille on lapsipussi, jos haluat tyylin, useita kokoja ja paljon enemmän väriteitä ja materiaaleja kuin mitä voisi haluta. Meillä on yksityiskohtainen Chanel Kid Bag Guide sekä kansainvälinen Chanel Kid Bag Price Guide. Koska Chanel ei myy laukkujaan verkossa, suosittelen tarkistamaan Fashionphile sen tarjouksista!

Katso videoni Chanel Kid -laukusta täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *