Jotenkin nämä kaksi Dolce & Gabbana -laukkua ovat molemmat samasta kokoelmasta

Me kaikki tiedämme, että tällä kesän aika ei ole käytännössä olematta muotimaailmassa. Megs ja Vladi ovat lomalla, sähköpostit hidastuvat temppuun, on mahdotonta saada Ahold jokaiselle, joka työskentelee toimistossa keskipäivän jälkeen perjantaisin. Ja tässä olen kytkettynä, yrittäen loihtia blogin ohuesta ilmasta. Mutta joskus teollisuuden absoluuttinen hiljaisuus antaa sinun huomata joitain asioita, jotka muuten saatat harjata.

Nykyään tämä tarkoittaa, että löysin sekä Dolce & Gabbana Miss Romantique Dome Satchel- ja Dolce & Gabbana Miss Sisily Tiger -seettiset Satchelit ovat hyvin, molemmat tekivät Dolce & Gabbanan. Samalla kaudella. Monilla tuotemerkeillä on varmasti valikoima pussia, jotka siirtyvät turvallisesta flamboyant -ostamiseen tyydyttämään joukko asiakkaita ja tarkoituksia (joidenkin laukkujen on tehtävä raskas nosto vähittäiskaupassa, joidenkin on kerättävä lehden toimituksellista huomiota, toisten on vielä saatava Tämänkaltaisten blogien löytämä), mutta nämä kaksi mallia ovat suunnilleen yhtä laaja valikoima kuin olen koskaan nähnyt yhdestä kokoelmasta.

Yleensä kun tarkastelet äärimmäistä kiitotiepussiä yhden vieressä saman suunnittelijan tavallisesta linjasta, kahden idean välillä on ainakin jonkinlainen esteettinen jatkuvuus. Mutta täällä … Minulla ei ole mitään. Ja vaikka pidän molemmista laukkuista omalla tavallaan, en voi miettiä, onko tämä osa sitä, mikä estää Dolcea tekemästä paljon suurempaa vaikutusta käsilaukkumarkkinoilla. Brändin laukut ovat aina hauskoja, mutta minulla on vaikea selvittää tarkalleen, mitä nainen D&G yrittää pukeutua, kun se koskee erityisesti lisävarusteita. (Luulen, että olemme kaikki tavanneet Dolce-käyttövalmiuden ihanteen.) Tunnen, että tiedän kaiken Prada-tytöstä, Proenza-tytöstä, Louis Vuitton -tyttöstä-mutta kun se koskee laukkuja, kuka on Dolce-tyttö? Todellakin, haluaisin tietää.

Dolce & Gabbana Miss Romantique Domed Satchel, 1775 dollaria Nordstromin kautta

Dolce & Gabbana Miss Sicily Tiger Sequins Satchel 1125 dollaria Nordstromin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *