Onko Gen Z tuodaan valmentaja takaisin?

Minulla on tunnustus tehdä. (Erittäin) kolmannenkymmenenluvun alussa vuosituhannena, joka asuu valtavassa kaupungissa, en usein muista tarkalleen kuinka vanha olen. Sen lisäksi, että en usko, että 30 tai uudempi on vanhoja minkäänlaisia ​​keinoja, enkä usko, että naisten (tai kyseisen asian kaverin) pitäisi tuntea vaatimusta noudattaa aikatauluja tai noudattaa yhteiskunnallisia standardeja.

Kun poistun NYC: stä lähiöihin tai vieritän Instagram -syötteideni kanssa, muistutan kuitenkin, että olen täysin kasvanut (5’9, toivon varmasti niin joka tapauksessa), täysin työskentelevä aikuinen. Pikkulapsen lausunto täällä sekä vuorovaikutus siellä sekä häät häissä, oi minun! Voi, samoin kuin en melkein muista mainita Instagram -julkaisua siitä, että käytin Bit Woman -tapahtumaa, jota käytin lastenhoitoon.

Ja silti mikään ei lyö minua suoraan täysimittaiseen eksistentiaaliseen dilemmaan, jossa itken itseni nukkumaan yöllä ja kysymykseen, ymmärränkö koskaan todella tehtäväni olla tällä maapallolla kuin Tiktok. Tiktok, joka on Tiktok, on sekä mielenkiintoinen että todella kauhistuttava täsmälleen samaan aikaan, samoin kuin mikään ei saa minua tuntemaan ikäni pikemminkin kuin se. Toki, Tiktok on täynnä kaiken ikäisiä, julkaisee mitä tahansa harjoituksia sekä satunnaisia ​​tanssirutiineja resepteihin ja jopa nykyisiin tapahtumiin. Jotenkin näyttää siltä, ​​että kotisivuni on täynnä nuoria kaksikymmentäkappaletta, yleensä muoti-y-naisia ​​sekä heidän päiväänsä elämävlogeissa sekä OOTD-videoissa, samoin kuin silloin, että tunnen olevani hyvin… vanha.

Äskettäin olin 20 minuutin vieritys, kun sain videon naisesta, joka kroonisti kaiken, mitä hän oli ostanut kyseisen kuukauden. Yksi hänen ostoksistaan ​​herätti uteliaisuuttani. Se oli valmentajan tyyny Tabby 18 -pussi, samoin kuin en yhtäkkiä tuntenut enää niin muinaisen.

Tyyny Tabby olkalaukku 18
valmentajan kautta

395 dollaria

Valmentajan paluu

Olen tarkkaillut valmentajan jatkuvasti muuttuvaa valikoimaa parin viime vuoden ajan, samoin kuin ymmärsin, että heille oli tarkoitus palata. Olen todennut ystäville, markkinoida yhteyksiä ja olen sanonut sen täällä Purseblogissa. Mestaruuden kanssa mahtavasta kumppanuudesta, Swinger -laukun julkaisuun, samoin kuin silloin pehmeän tabby, jonka olen löytänyt itseni todella, kiehtonut brändiä uudelleen. Yhdistettynä totuuteen, että 90 -luvulla on merkittävä hetki, etenkin muodin nuorimpien ostajien keskuudessa, tähtien oli tarkoitus linjautua sekä riviin.

Yksi Selaa hashtag #Coachbag tai jopa #CoachPillowtabby tuottaa loputtomia tuloksia paakkujen purkamisesta naisille, jotka osoittavat heidän valmentajan laukkujen kokoelmiaan. Näyttää siltä, ​​että Gen Z saa yksinomaan valmentajan tapahtumaan uudelleen. Pidän nostalgiasta kaikessa tässä, koska olin itse valmentajan nainen ja tunnen nostalgisen nautinnon tunteen seuraavan valmentajan ostajien sukupolvelle. Nyt minulla on vain yksi huolenaihe delegoitu kysyn … Olenko myös vanha valmentajan tyynyn tabby 18? kiusoittelen vain. *Lisää heti ostoskoriin*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *