Viimeisen minuutin oppaan Hermès-lahjoihin lomille

Tämä on todella loistavin vuoden aika: lomat, juhlat ja lahjat. Rakastan tietysti lahjojen vastaanottamista (kuka ei?), Mutta rakastan myös todella ja aidosti lahjojen antamista, varsinkin kun tiedän, että lahja on jotain, jota vastaanottaja ehdottomasti rakastaa.

Älä mene lankaan: Lahjojen antaminen on erittäin hauskaa ja palkitsevaa, mutta jos olet minun kaltainen joku, jolla on todella taipumus ymmärtää asioita, se voi myös olla stressaavaa. Olen huolissani. Olen pakkomielle. Olen kauhistunut siitä, että lahjani ei ole tarpeeksi hyvä, tai vastaanottaja vain teeskentelee pitävänsä siitä, tai ehkä minulla on mahdollisesti ylenmääräinen … jälleen. Joten vaikka lahjojen antaminen on yksi suosikkiasioistani, haluan todella suunnitella hyvin harkitun lahjan. Tämä vuodenaika ei kuitenkaan ole yleensä mahdollista. Olemme kaikki niin kiireisiä; Kiitospäivästä lähtien se on kuin kilpailun aloittaja on puhallettu sarven ja olemme poissa breakneck -nopeudella, rajoittaen tiensä raivoisasti maaliin, joka sijaitsee noin klo 12.01 uudenvuodenpäivänä (hyvin, minun tapauksessani tapauksessani , luultavasti paljon enemmän kuin 31. joulukuuta klo 22.30). Joten huolestuneisuuteni lisäksi viivästyin myös, mikä pahentaa sitä.

On lahjoja, joita voimme suunnitella, on lahjoja, joita vältetään suunnittelusta, ja on viime hetken lahjoja, joista olemme täysin unohtaneet. Ehdottomasti tervetulleita lahjoja on kääritty oranssiin laatikkoon, eikö niin? Oikein… No, sorta. Älä mene lankaan ajattelemaan, että vain siksi, että se on kääritty oranssiin laatikkoon, se on voittaja. Ellei toinen merkitsevä todella, todella, todella rakasta siteitä tai sukkia, riippumatta siitä, kuinka suuri laatikko on, näet pienen pettymyksen välkkymisen, ja tiedät syvästi sydämessäsi, että laitat vain huulipunat Sika (ja sanon tämän jonkun, joka on täysin syyllinen aviomieheni sukkien antamiseen, vaikka puolustuksessani hän pitää erityisen sukat, joten jos zombie -apokalypsi tulee, jalkamme ovat lämpimiä!).

Joten tässä olemme: lomat ovat nopeasti lähestymässä, ja tarvitset hienoja lahjoja, joko merkittäviä muita, parasta ystävääsi, pomoa, sisarusta, naapuriasi … eli ihmisille, joita rakastat, tai ainakin ihmisille, jotka sinulla on olla vuorovaikutuksessa jossain ominaisuudessa lähitulevaisuudessa. Haluat antaa heille oranssin laatikon. Mitkä ovat lahjavaihtoehdot?

Olen tehnyt työn puolestasi. Olen hankkinut Hermèsin verkkosivuston läpi ja keksinyt joitain elinkelpoisia lahjavaihtoehtoja jokaisessa hintapisteessä (joo, tiedän, että todella “otin yhden joukkueelle” täällä).

Tämän artikkelin politiikkani:

Sen on oltava jonkin verran helposti saatavilla, ja vielä parempi, jos saat sen suoraan Hermèsin verkkosivustolta. Tämä viesti olisi todella lyhyt, jos sanoisin: “Okei ihmiset, saat ystävästäsi Birkin tai Tiny Kelly, mikä hieno lahja!” Mikä on jotain, jonka jo tiedät. Jos pystyt kääntämään sen, hienoa; Muussa tapauksessa lue.

Sen on oltava jotain hieman erilaista; Jos haluat tehdä tämän nopeasti ja saada vain jotain hienoa ja helppoa, löydä heidän suosikkivärinsä ja hanki huivi, huivi tai solmio. Tämä toimii melkein kenelle tahansa, mutta usein syvempi sukellus on paljon palkitsevampaa. Jos tarvitset perusvalinnan, sisällytän ”helppo puhelun” jokaisen otsikon alle vähemmän stratosfäärin hintaluokkiin, jolle osasto tarjoaa sinulle parhaan vaihtoehdon kyseisessä hintaluokassa.

Se ei voi tarvita toista komponenttia ollakseen täydellinen lahja.

Sen on oltava jotain, joka saisi todellisena lahjana, ei vain jotain mukavaa. Rantavaatteet ovat viehättäviä, mutta en antaisi kenellekään uimapukua. Mikään tässä luettelossa ei ole avattava ”surullinen pasuuna” -äänelle.

Erilaisia ​​Hermèsin osastoja on oltava edustettuna. Voin jopa onnistunut edustamaan jokaista kategoriaa Hermèsin tarjouksia. Jotain kaikille.

Joten aloitetaan!

100 dollaria ja alle

Tässä hintaluokassa ei tosin ole paljon, mutta saatavilla on hyvin pakattu ja visuaalisesti houkutteleva. Helppo puhelu olisi jotain hajusteosastolta, mutta on myös joitain muita valintoja.

Tuoksut: Eau de Pamplemousse ruusun kosteuttavat kasvot ja vartalon balsami 69 dollaria

Hermès tekee hyvin valikoiman tuoksu-, kylpy- ja vartalotuotteita alle 100 dollarilla (mukaan lukien Twilly d’Hermès -saippua 23 dollarilla!), Mutta rakastan henkilökohtaisesti kasvoja ja vartalon balsamia, joka haisee hyvältä ja jota voidaan käyttää koko vartaloon. Sitä on myös 6 muuta tuoksua ja kaikki toimii miesten jälkeisenä. Clou de elle -pakkaus tekee tästä lahjasta myös voittajan visuaalisesti.

Hermèsin kosteuttavat kasvot ja vartalon balsami. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Kirjoittaminen: Notebook PM (3,9 ”x 6,3” x .2 ”) 45 dollaria; A5 (5,8 ”x 8,3” x .2 ”) 70 dollaria

Näitä muistikirjoja on useita kokoja, joissa on kaunis kansikuva, yleensä huivien suunnittelusta. Tämä on erittäin houkutteleva vaihtoehto kirjailija-luonnon rakastajalle, koska verkkosivusto kuvaa niitä muistikirjana ja ”runollisena herbariumina”, jatkaen “kutsumme sinut tarkkailemaan ympäristöäsi, tällä kaksoissivulla, joka sisältää siemenet to varten Repiä, rypistä ja istuta ”. Jos joku tekee tämän, ilmoita takaisin ja kerro minulle, mikä kasvaa fROM Tämä muistikirja!

Hermès -muistikirja, Le Flaneur Design. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Kirja: Pop-Up Hermes -kirja 40 dollaria

Hauska pop-up-kirja, joka kuvaa joitain Hermèsin paljon tunnettuja huivien malleja.

Hermès-pop-up-kirja, Inside View, Zebra Pegasus. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Etusivu: Toutenpapier Tatoo Color Coasters, 95 dollaria

Ok, kyllä, he ovat lasinalusia, ja minulla oli houkutus välittää näitä surullisen pasuunapotentiaalin takia, mutta se on 12 -pakkaus ja ne ovat melko rohkeita ja värikkäitä. Myönnän saavani joukon lasinalusia miljoona vuotta sitten, koska rakastin art-soveau-malleja, ja minulla on edelleen yksi niistä yöpöydälläni. Nämä ovat kaksipuolisia, visuaalisesti herättäviä graafisia malleja, jotka perustuvat huivien kuvioihin. Hermès tekee myös sarjan vastaavia paikkaa 140 dollarilla.

Toutenpapier Tatoo Coasters (näin he kirjoittavat tatuointia). Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

100 dollaria-250 dollaria

Tässä hintaluokassa on vähän enemmän saatavilla ja laajemmasta osastoista. Helppo puhelu olisi silti tuoksua, mutta myös pöytäohjelmista on hienoja vaihtoehtoja.

Pelit: Pelikortit, 120-165 dollaria

Pelikortteja on saatavana useita, kuten silta, pokeri, tarot, cirque ja iso koko. Suuri osa säännöllisistä sarjoista sisältää kaksi 55-kortin kannetta. Pidän sarjoista Couvertures Nouvelles -huivien suunnittelussa takana, mutta Cirque Roberto -korteilla on hauskoja piirroksia normaalin pukujen sijasta.

Sarja Hermèsin pelikortteja, couvertures -kuvio. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Sarja Hermès Cirque Roberto -kortteja. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Pöytätarvikkeet: Mosaique au 24 Platinum -lokero, pieni malli (6,3 ”x 4,7”) 190 dollaria

Erittäin kaunis tarjotin Mosaique au 24 -mallissa, tämä on sekä koristeellinen että hyödyllinen.

Mosaique au 24 Platinum -alusta, pieni malli. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Tuoksut: Laadi omat 4 hermessenssisi 168 dollaria

Tämä on yleensä oma oma lahjapakkaus, josta valitset 4 15 ml: n matkakeskuksen suihkepulloja Eau de wc: tä, ja tietysti kaikki tulee oranssiin laatikkoon.

Sarja 4 hermessenssiä. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Pienet nahkatuotteet (SLG): Bastia Verso Change Surse 230 dollaria Epsomille, 235 dollaria Chevrelle

Tämä ei välttämättä näytä paljon, mutta jos olet ollut Purkreforumissa, pieni Bastia saa paljon rakkautta, etenkin “värien sateenkaaren sisällä laukkusi” -lanka. Muutoksen kukkaroksi tarkoitettu se voi pitää melko erilaisia ​​kertoimia, jotka muuten peittävät pussin pohjan. Käytän kaivokseni muutokseen, kitaran poimintaan, pieneen huivirenkaan ja korvakuulokkeisiin – kaikki samanaikaisesti. Samasta hinnasta löydät usein myös version (bi-color)!

Bastia verso noirissa ja vert Amandeissa. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

250–500 dollaria

Nyt lahjavalinnat alkavat tulla todella hyväksi. Monilla Hermèsin osastoilla on jotain saatavilla tässä hintaluokassa, ja se sisältää hienot korut. Helppo puheluni olisi SLG -osastolta, varsinkin jos löydät jotain versosta.

SLG: Calvi verso -kortin haltija 335 dollaria Epsomilta 380 dollaria Chevrelle

Suola Bastian pippuriin, Calvi on toinen yksinkertaisesti suunniteltu nahkatuote, joka pitää paljon, mutta on riittävän pieni menemään minne tahansa. Kortinhaltijana tarkoitettu kaivoksena on myös bänd-apuja, käteisellä ja pakattuja pyyhkeitä.

Calvi verso Vert Bosphoressa ja Rose Ete Chevre, avoin näkymä. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Lisävarusteet: Rodeo- tai H -laukun viehätys PM -koossa, 455 dollaria

Näiden laukkujen hurmaa ei ole mahdotonta saada, ja monet Hermès -harrastajat rakastavat näitä, riippumatta siitä, mitä pussia he kantavat. Rodeot ovat myös suurempia (mm ja gm), mutta PM, pienin, on suosituin koko.

PM Rodeo Charm Rose Pourpressa.

H laukku viehätys.

Hienot korut: Birkin Amulette -rannekoru hopea 475 dollaria, pimennysrengas 450 dollaria

Nämä hienot korut hopeavaihtoehdot ovat erittäin puettavissa ja valitsevat kaikki vaatekaapit. Pieni Birkinin viehätysrannekoru on kaunis, herkkä pala, kun taas pimennysrengas on yksinkertainen ja paljon huomattavampi.

Mini Birkin Amulette -rannekoru. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Pimennysrengas. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Vauva: Hermy Pehmo, 375 dollaria

Viehättävä herkku pienille ja saatavana vaaleanpunaisella tai sinisellä.

Vauva Hermy Pehmo sinisellä. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Pöytätarvikkeet: Mosaique au 24 -teekuppi kannen ja lautasen kanssa, 290 dollaria

Rakastan näitä posliinikuppia ja kannen sarjoja.

Mosaïque au 24 -teekuppi kannen ja lautasen kanssa. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Tuoksut: täytettävä nahkakotelo, 255 dollaria; Kolmella täyttöä, 324 dollaria

Hermesillä on hajusteen rakastajalle täytettävä nahkakotelo ja erilaisia ​​hajustevaihtoehtoja.

Hajusteen nahkakotelo ja täyttö. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Kirjoittaminen: Ulysse PM Noteek -kansi 250 dollaria (mini 195 dollaria)

Vaikka me kaikki pidämme niin paljon tietoja puhelimissamme, monet ihmiset haluavat silti kirjoittaa asioita. PM -muistikirjan kansi on saatavana paljon värejä, ja sivusisäksille on erilaisia ​​vaihtoehtoja, mukaan lukien tyhjä (55 dollaria) ja vuorattu (75 dollaria). Eri muistikirjojen ja esityslistan täyttö sisältää myös kalenterin ja contaktisivut.

Ulysse PM -kannettava kansi Bleu Electriquessa. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Ulysse PM -muistikirjan täyttö. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Muotikorut: O’Kelly -riipus, 295 dollaria pieneltä, 590 dollaria suurelta, rannekoru 560 dollaria

O’Kelly on uusi rivi, joka korostaa tuttua lukkoa, joka tulee tiettyjen Hermès -laukkujen mukana. Käytetään sekä kulta- että hopea-sävyllä ja nahan “varjo”, mielestäni tämä on hieno muotikorukappale nuoremmalle setille ja voi sopia melkein kenelle tahansa, varsinkin kun teini-ikäinen lapseni sai juuri samanlaisen suunnitellun kaulakorun Mall (hän ​​toivoo yhden näistä korvaamaan sen!).

O’Kelly pieni riipus kaulakoru. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

500 dollaria-1 000 dollaria

Useimmat tuotelinjat tarjoavat myös jotain tässä hintaluokassa, joten lahjoja on helppo löytää, se on paljon enemmän päätöksenteko, koska hyviä vaihtoehtoja on niin paljon! Helppo kutsuni täällä olisi yksi muutosalustasta tai tuhkakuvista, jotka ovat niin kauniita ja hyödyllisiä.

SLG: Calvi -pussi 970 dollaria Epsomissa (5,9 ″ pitkä x 8,5 ″ korkea x 0,8 ″ syvä)

Jos se on hyvä, kun se on pieni, sen on oltava parempi, kun se on suurempi, eikö niin? Yritän löytää tekosyyn saada yksi näistä itselleni, koska sen mukana toimiva vastakkainen vetoketju tekee siitä jopa paljon houkuttelevan.

Calvi -pussi Rouge de Coeurissa ja Mauve Sylvestreissä. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Calvi -pussi kullalla ja sinisellä du Nordilla. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Clou de ele hopea kalvosinnapit, 620 dollaria

Kyllä, tämä on erittäin tavallinen lahjatyyppi, mutta Clou de elle -tyyli on vain niin hienostunut ja ajaton.

Hopea clou de elle -kalvosinnapit. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Etusivu: Vaihda lokerot/tuhkakuvat 520–700 dollaria

Ei enää todella käytetä tuhkaa, mutta erittäin hyödyllinen koruille, varamuutokselle tai koristeeksi. Rakastan näitä. Niitä on erilaisia ​​malleja, usein heidän silkki- ja astiaa. Hinnat vaihtelevat hiukan, mutta elleivät ne ole käsin maalattu, suuri osa hinnoista on tällä alueella.

Pegase -vaihtosalusta. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Savanna Danse Ashtray. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Koirat: Etriviere ja Rocabarin lemmikkikoiran kaulukset, 650 dollaria

Lomahoito parhaalle ystävällesi. Ei valehtele, tämä on myös tekosyy sisällyttää valokuvia viehättävästä koirasta tähän artikkeliin.

Etriviere -kaulus. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Rocabar -kaulus. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus. Kyllä, sisällytin molemmat, koska ne ovat molemmat “hyviä boisia”.

RTW: Miesten Dragon T Tee -paita 570 dollaria

Hermès on lisännyt lohikäärmeitä säännölliseen hevosvaraansa, lainannut paljon hassuista ilmaa huivilleen, koruihin ja RTW: lle. Tätä t-paita on useissa väreissä, ja tulostus on etuosa takana.

Dragon-t-paita Méditerranéessa. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Muotikorut: Rivale -kaksoisretken rannekoru 560 dollaria (Swift) 830 dollaria (Lizard)

Helppo, missä tahansa nahkaraannekoru, joka voi toimittaa värin tai reunan asuun. Saatavana helposti popväreinä ja neutraaleina kulta-, palladium- tai ruusukulta -laitteistolla.

Rivale -kaksoisretken rannekoru magnoliassa ruusukultalaitteistolla. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

1 000 dollaria-3 000 dollaria

Tässä vaiheessa Vaikka monet ihmiset saattavat sanoa, että helppo puhelu olisi Apple Watch, menen jokerimerkkivalinnalle – Rocabar Poncho.

Hienot korut: uudet Farandole -korvakorut, (2,6 ″ pitkät) 1 275 dollaria (pieni/hopea), 1 925 dollaria (keskipitkä/hopea), 2 425 dollaria (erittäin pieni/ruusukulta), 3000 dollaria (keskikokoinen/hopea ruusukulta)

Muutama variaatio Farandole -teemasta riippuen siitä, haluaako vastaanottaja rohkea vai herkkä ilme. Ruusukultaversiossa on 0,02 ct timantteja ja erittäin moderni epäsymmetria pitkä (yksi on 1,8 ”, toinen on 2,6”). Hopeaparit sisältävät ja lyhyen ja pitkän tipän samanpituisia.

Uudet Farandole -korvakorut, hyvin pienet, ruusukulta. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Uudet Farandole -korvakorut, keskisuuri, hopea ruusukulta. Keskipitkä/hopeaversio näyttää tältä ilman ruusukulta. Kuva Hermes.com -sivuston kohteliaisuus.

Uusi Farandole -korvariini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *