Ylivoimaisesti pieni laukku otti muodin myrskyn viime vuonna samoin kuin meillä on Scoop

kukkaroiden harrastajia siunattu viime vuosina. Menneisyyden suosituimpien laukkujen uudelleen julkaisemisen lisäksi uudet laukkubrändit näyttävät näyttävän drovesissa tarjoamalla meille paljon enemmän valintoja kuin voimme jopa seurata toisinaan. Lukuisat näistä uusista tuotemerkeistä hyödyntävät sosiaalista verkostoa menetelmänä vetovoiman hankkimiseksi sekä mahdollisten kuluttajien kiinnostamiseksi ja ylivoimaisesti juuri tämän.

80 -luvun lopun, 90 -luvun ja 2000 -luvun alkupuolella innoittamana, mikä on tällä hetkellä erittäin linjassa muodin suunnan suuntaan, Farin yksinkertainen, mutta tyylikäs pussit ja minit on löydetty Kendall Jennerin kaltaisista, kuten Kendall Jenner Bella Hadid, Zoe Kravitz, Kaia Gerber, Selena Gomez, Irina Shayk ja muut. Yksi ylivoimaisista monista näkyvistä tyyleistä on tuotemerkki, joka on nyt heti tunnistettava, pieni laukku. Pieni laukku oli välitön osuma, jolle oli ominaista helppo puhdas linja ja pieni jäsennelty muoto, jolla on pieni yläkahva.

Vaikka pieni laukku on pieni, kompakti ja pystyy pitämään vain äärimmäisiä välttämättömiä, se on rakastettava ja mahdotonta olla rakastamatta. Tarjolla on väriväri- ja rakenteita. Se on hauska lausuntokappale. Tämä bitti mini-voiso on kaksinkertainen toimiva, sekä pitkä risti-hihna että herkullinen huipputaso käsien kuljettamiseen. Crossbody -hihna on säädettävä ja täysin irrotettava. Käärmeen kohteena olevasta lehmännahasta valmistettu tämä versio Farsin näkyvästä pussista on vain yksi lukuisista vaihtoehdoista-samoin struts, krokki sekä lisko-kohokuvioidut variaatiot sekä sileiden ja patenttien nahka-iteraatioiden lisäksi.

Sisustus, vaikkakin pieni, pitää välttämättömiä asioita, samoin kuin kyllä, iPhone sopii! Yleiset mitat ovat 4,7 ″ L x 6,5 ″ W x 2,25 ″ D, mikä tarkoittaa, että älypuhelimesi lisäksi tämä laukku toimii pienellä karttikaverilla, chapstickissä, käsipuhdistuksessa, salaisuuksissa ja hiuspidikkeessä tai kahdessa. Laukku on vuorattu pehmeässä mokkanahassa sekä sen vähittäismyynnissä 569 dollaria Shopbopin kautta.

Osta ylivoimaisesti laukkuja täältä

https://www.instagram.com/p/bxrzjbqhm2l/

https://www.instagram.com/p/b4taupohzf5/

https://www.instagram.com/p/b4x9trynx8x/

https://www.instagram.com/p/b511466ndpj/

https://www.instagram.com/p/bxs4bq-hoil/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *