Proenza Schouler Holographic PS11 on ilmestynyt

, kun kuvat alkoivat ensimmäistä kertaa vuotaa Proenza Schouler Resort 2013 -lehden esikatselusta, näin laukun, jota en ole pystynyt lopettamaan uskomista siitä lähtien: Proenza Schouler Holografinen PS11. Noina kuukausina, joka kerta kun löysin vielä yhden laukun, jonka halusin ostaa, lopetan itseni ja ajattelin: ”Odota, et ole sellainen kuin tämä niin paljon kuin pidät Holo PS11: stä. Odota mitä todella haluat. ” Kuten käy ilmi, se oli hienoa opastusta – olen unohtanut kaikki nämä muut laukut, mutta olen silti etsinyt viikoittaista selvittääkseni, oliko kiintymykseni aiheuttanut menetelmänsä vähittäiskauppaan.

Tänään on päivä – Holo PS11 voi olla totuus jokaiselle, joka sitä haluaa! Sekä Luisa ROMA: n että proenzaschouler.com -sivustossa on laukku varastossa, samoin kuin Proenzalla on myös pienempi PS11 -tartuntaversio täsmälleen samassa viimeistelyssä. Laukut näyttävät paljon erilaisilta kahdesta sivustolta, mutta se johtuu todennäköisesti erilaisista valaistuksista ja valokuvaustekniikoista; Loppujen lopuksi holografisen pinnan ensisijainen veto on, että se näyttää erilaiselta erilaisissa valaistuksissa ja eri kulmissa. Toistaiseksi tämä laukku on upea ja houkutteleva jokaisessa näkemässään kuvassa.

Jos olet Yhdysvalloissa, Proenzan tilaaminen on todennäköisesti paras vaihtoehto – tuotemerkillä on pieni PS11, joka on merkitty 1875 dollarilla, vaikka se on tällä hetkellä todettu tarjolla, kun taas GRASP -versio on 1 375 dollaria. Luisassa romanien kautta laukku tarjotaan ennakkotilaukseksi 2115 dollarilla, lähetys 15. helmikuuta mennessä. Tämä asia on käytännössä käsissäni, voin tuntea sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *