Cynthia Vincent Nylon -päivittäistavarakaupan

kahdestoista St. Minusta tuntuu siltä, ​​että Cynthia Vincent Bag Bag -linja räppää säännöllisesti kahdestoista St., samoin kuin en todellakaan ilmoita olevan. Minulla ei ole mitään erityistä linjaa vastaan ​​ja pidän todellakin suunnittelijan vaatteista, mutta pussit ovat kuitenkin yli ja uudestaan, en vain houkuttele minua. Se on tuotemerkin ensimmäinen käsilaukkuihin, joten voin vain toivoa, että heidän ponnistelunsa paranevat. Kun he tekevät niin, olen paljon enemmän kuin iloinen voidessani säveltää heistä suuria asioita.

Huono arviointi voi olla paljon helpompaa kirjoittaa, mutta pidän siitä paljon, kun löydän uusia pusseja, joista pidän sen sijaan, että vihaan. Valitettavasti Cynthia Vincent Nylon -päivittäistavarakauppa, joka on yhtä paha, on melko paljon inhoan kahdestoista St., kun otetaan huomioon, että jos haluaisin todellakin siitä, jos se ei olisi yhtä asiaa kuin vain yksi asia.

Hinta. Suuri Jumala, hinta. Jos liiketoiminta aikoo mainostaa tätä nylon päivittäistavarakauppana, he eivät voi laturata 230 dollaria siitä. Ei silloin, kun suuret liiketoimintakaupat tekevät hienoja tarjouksia kauniista, kuviollisista nylon -ruokakaupoista alle 20 dollaria kappaleelta. Toki, tämä on vuorattu ja jaettu, mikä tekee siitä jonkin verran käytännöllisempää, jos saat tonnia päivittäistavaroita, jotka koostuivat täysin pienistä, tasaisesti muotoisista tuotteista ja sisälsivät ehdottomasti nolla suuria jäädytettyjä pizzoja.

Mutta päivittäistavarat ovat epämiellyttäviä – vuotavia, märkiä, yksipuolisia ja epämiellyttäviä. Haluatko todella laittaa pienen käärittynä hampurilapaketin johonkin, joka maksaa 230 dollaria? En todellakaan ole, samoin kuin vuori vain tekee siitä, että se näyttää paljon todennäköisemmin nopeasti ja vaikeampaa puhdistaa, jos väärinkäyttö tapahtuu.

En edes pääse PR -ongelmaan tehdä ruokakauppa, joka maksaa useita dollareita osaan debyyttilinjasta, joka yrittää voittaa asiakkaita ja tuottaa kuvan itselleen – vain todetaan . Hanki Shopbopin kanssa hintaan 230 dollaria.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *