Siirrä Marmontin yli – kaupungissa

on uusi Gucci -laukku. Ymmärrän, mitä useimmat teistä uskovat tällä erittäin ajankohtana – että laukku näyttää jouluna! En aio valehdella, se näyttää ehdottomasti joululta, vaikkakin omituisesti, pidän siitä todella, samoin kuin kun tunnustin Amandalle, että kaivoin tätä laukkua, hänen tarkat sanansa olivat: ”Kummallista kyllä, minäkin teen myös . ” Tämä metallinen mini-laukku aukesi tutkallani juuri äskettäin, kun huomasin kaverini (ja hiusväristin) käyttämällä sitä yhdessä hänen Instagram-valokuvistaan. Hän oli lomalla Italiassa tuolloin, samoin kuin kun sain ensimmäisen kerran välähdyksen laukkuun, uskoin rehellisesti, että hän oli lyönyt vanhaa jättipottia ulkomaille – se antoi tällaisen tunnelman! Koska olen pussi etsivä, zoomasin sisään, näin Gucci -logon, huusi ”Katso tarkalleen kuinka suloinen tämä laukku on” kämppikseni ja nopean Google -haun kanssa, olin löytänyt laukun. Luonnollisesti seuraava liiketoimintatilaukseni oli lähettää ystävillemme Gucci -ystävillemme sähköpostitse nähdäksesi, saanko saada näytteen valokuvata sekä arvostelu. Kaverini käytti tätä laukkua mahtavalla sinisellä sävyllä, mutta Gucci lähetti sen tämän hauskan punaiseen ja ympäristöystävälliseen versioon.

Jos selitän tämän laukun yhdellä sanalla, sanoisin vain, että se on hauskaa. Metallinen tikkaus ja vastakkainen punottu hihna tekevät tästä laukusta erittäin viileän ja silmäänpistävän. Tämä ei ole tyypillinen laukku, se on tehty lausunnon antamiseksi, joka poistetaan runsaasti totuudessa, jota sitä ei tarjota kiinteissä aineissa tai neutraaleissa. Jos ostat tämän laukun, se on, koska haluat sen erottua, samoin kuin perus-, neutraali vaatekaappini kanssa, tämä on juuri tarvitsemani laukkutyyppi. Tämä laukku on valmistettu tikattuista matelassé -metallisesta nahasta. Tämä laukku on yksi Guccin syksyn 2018 kokoelman erotteluista. Siinä on uusi logolaitteistotyyli, joka yhdistää perinteisen Gucci -lukitus GG: n sekä hevosen nettopaikan, samoin kuin pidän kontrastisesta kullasta ja hopeasta.

Sisällä laukku on vuorattu melko kukkaiseen painatukseen, samoin kuin yksi vetoketjullinen taskussa takaosan sisätiloissa, etuosassa olevan raon taskun lisäksi. Pidän myös ulkotasusta, joka oli valtava riittävä pitämään iPhone X Proteiinipalkki. Gucci -metallisen minilaukun yleiset mitat ovat 5,5 ″ H x 7 ″ W x 1,5 ″ D, samoin kuin voit napsauttaa sen 1200 dollarilla Guccin kautta. Rakastan tätä todella alkuperäisessä värimenetelmässä, jossa huomasin sen, mutta pastellimetallinen versio on myös todellakin aivan aivan aivan. Bravo Alessandro Michele, olet mennyt yhtä hyvin kuin se taas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *