Rakastan sitä tai jätä se: In-your-face-logot

Olen ollut rakastunut muotiin ja käsilaukkuihin niin kauan kuin muistan. Mikä oli hämmästyttävää ja trendikästä milloin tahansa elämässäni, halusin. Olin noin kymmenen vuotta vanha, kun käytin Guess Logo Tee -paitoja, ja pyydän äitini saadakseni ne minulle Bloomingdalen lastenosastolta. Ei ole yllättävää, että kaikki nämä vuotta myöhemmin minulla on silti logon rakkautta. Anna minulle Louis Vuitton -monogrammi tai Gucci GG Supreme ja olen taivaassa. Nykyään olen kuitenkin uskomattoman paljon ilmeisempi, käsilaukkujen logot.

Tiedän, että avoimesti ilmeiset logot eivät ole kaikille, mutta en itse voi saada tarpeeksi. Nykyään näyttää siltä, ​​että jokaisella rakastamallani suunnittelijalla on versio, jonka voin nähdä itseni kantavan. Mutta entä sinä, Purseblog Fam, kantaisitko liian ilmeisen logolaukun vai ohittaisitko sen? Alla olen pyöristänyt kymmenen suosikkini minun kaltaisille niille, jotka ovat olleet hiukan logo -vika!

Saint Laurent -klassinen monogrammi kohokuvioitu nahka kantolaukku
1 990 dollaria Theresa

Prada -logo Liberty kantolaukku
1 790 dollaria Net-a-Porterin avulla

Fendi -logo pieni reppu
2300 dollaria Fendin avulla

Gucci Marmont kantolaukku
2 590 dollaria Net-a-Porterin avulla

J’adior Flap -pussi
Saatavana Diorin avulla

JW Anderson Suede -logo laukku
1 370 dollaria Farfetchin avulla

Miu Miu -logo Turnlock -kantolaukku
1 560 dollaria Luisan avulla romanin avulla

Givenchy -logo laastari
1 375 dollaria Farfetchin avulla

Valentino Medium VLTN kantolaukku
2 895 dollaria Saksin avulla

Louis Vuitton -ketju Louise GM
2 410 dollaria Louis Vuittonin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *