Viikonlopun pakkomielle: Balenciaga perinteinen metallinen reuna -irisoiva kaupunki

Yksi suurimmista Balenciagan saavutetuista Balenciaga -osista oli piiskaa ostajia vimmaksi moottoripyöräpussien vuodenaikojen väreihin suunnittelun alkuaikoina. (Meillä on joitain upeita kuvia muutamasta suunnittelun harvinaisimmista väreistä.) Siitä lähtien kimppu on kuollut hiukan, samoin kuin ostajat ovat palanneet tyypilliseen laukun pakkomielle, mikä ei ole juuri ongelma.

Tämän viikon aikana olin tapahtumassa Neiman Marcusissa Fort Lauderdalessa ja näin naisen, jolla oli Balenciaga perinteinen metallinen reunan irisoiva kaupunkilaukku ja halusin ottaa sen käsivarrestaan ​​tai ainakin mennä lemmikkieläin. Ehkä syytä sitä Chanel -poikapussiin, jolla Kylie Jenner havaittiin, mutta minulla on pehmeä sijainti ironidoivalle laitteistolle – se on vain todella viileä. Musta laukku öljyn liukas pinta sen laitteistoon on täydellinen jollekin, joka haluaa neutraalin valinnan, jolla on vähän jotain, joka auttaa sitä erottumaan.

Toivon, että Balenciaga teki tämän laitteistovalinnan pienemmässä koossa, ehkä ristikkäisen – kyllä, juuri mitä haluan -, mutta tämä on silti todella hieno laukku, samoin kuin olen pitänyt välilehden auki tietokoneellani keskiviikkona. Osta Balenciagan kautta 2 125 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *