Fendin fantastiset kevään 2011 laukut ovat huomattavia kustannuksia

Olen jo vahttanut rapsodicia kuin Fendin kevään 2011 laukkuja useita kertoja, samoin kuin nyt on aika kokoelman vaikealle todellisuudelle: nämä laukut kulu paljon. Mutta yllättäen, ei niin paljon kuin odotin kaikilta kuiskauksilta, että se tarvitsisi munuaisen myynnin ostaakseen yhden.

Fendi Croco sekä vasemmalla oleva vasemmistohoito on saatavana yli kahdeksan suurta, koska eksoottisen läpän, samoin kuin rutiini -nahkaiset pussit ovat saatavilla kahdessa suuressa suuressa, ainakin Luisan mukaan romanin eurooppalaisen avulla Hinnat, jotka vaihtelevat usein vähän (joskus ylöspäin, usein alas) siitä, mitä amerikkalaiset kauppiaat maksavat, kun he saavat nämä laukut. Kokoelman nahkaties? Samoin kaksi suurta. Ovatko nämä kustannukset perusteltuja (vai onko minkäänlaista maksamaamme kustannuksia todella perusteltuja) on paljon haastavampi kysymys.

Eksoottiset sivustot, voin vatsata 2000 dollarin kustannukset pussiin, joka on selvästi valmistettu erittäin hienoista, sujuvasta vasikanahasta, ja seulotaa yksityiskohtien kiinnostavan tason, jonka ehkä olemme unohtaneet odottaa joukkomarkkinoilla. Toteesissa huomaan kuitenkin, että kaksi suurta odotusta on vähän vähemmän miellyttävä. Ne on rakennettu aivan yhtä hyvin kuin pääasiassa tyypistä pehmeää, slouchy -materiaalia, jota melkein jokainen tuotemerkki hyödyntää fantastista säännöllisyyttä, ja 1495 dollarilla ne olisivat fantastisia laukkuja. 33% enemmän sinua rohkaistaan ​​etsimään muualla kuluttamaan rahaa. Osta kokoelma Luisan avulla romanin avulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *