Esittely: Louis Vuitton Pont 9 -laukku

Kevään kuukaudet ovat olleet erittäin haastavia luksusbrändeille. Jotkut ovat muuttaneet yritysmallejaan kokonaan, päättäneet työntää uusia julkaisuja tai jatkaa hiljaa vähemmän fanfaaria kuin tavallisesti, ja muut tuotemerkit, kuten Chanel ja Louis Vuitton, ovat perustaneet maailmanlaajuiset hinnankorotukset. Nyt viimeiset viikot ovat tuoneet aivan uudet haasteet, kun jotkut alueet alkavat avata myymälänsä uudelleen, kun taas toiset pysyvät kiinni. Lukuisat Euroopan myymälät ovat alkaneet avata uudelleen, joten ei ole odottamatonta, että Louis Vuittonin uusin laukku näyttää tällä hetkellä olevan vain Euroopan markkinoilla. Tiedot tästä uudesta laukusta alkavat hitaasti huijata ja tänään katsomme ensimmäistä kertaa aivan uuteen Louis Vuitton Pont 9 -laukkuun.

Louis Vuitton Pont 9 -pussi on kaikki nahkaraukku, joka on viimeistelty lihavoidulla logolaitteella. Tämä jäsennelty muotoilu on tyylikäs ja siinä on kaarevat viivat, jotka luovat tyylikkään ja hienostuneen tunnelman. Tämän laukun laitteisto – ylimitoitettu LV -logo lihavoidun ympyrän sisällä, on 1930 -luvulle peräisin oleva allekirjoituskoodi, jonka luova johtaja Nicolas Ghesquière on kuvaillut uudelleen. Laukku, nimeltään Pont 9, on nimetty Pariisin vanhimman sillan (Pont Neuf) mukaan, joka istuu Seine -joen yläpuolella.

Laukku on muotoiltu täysin sileästä lehmännahasta pussin rungosta alaspäin sen verhoiluun ja jopa vuoraukseen. Vaikka pussi on yksinkertainen, se on hienovarainen eleganssi, jossa on piilotetut yksityiskohdat, kuten värillinen nahkavuori ja monogrammi kukka magneettinen sulkeminen, joka on kiinnitetty pussin läpän alle. Pussissa on säädettävä hihna ja sisällä on kaksi osastoa – yksi iso päälokero ja pienempi etutasku. Vetoketjullinen tasku takana olevassa sisustuksessa toimii kosmetiikan tai pienempien esineiden suhteen. Kokonaismitat ovat 5,9 ″ L x 9 ″ W x 3,1 ″ d.

Aiemmin tällä viikolla laukku käynnistettiin Euroopean -verkkosivustonsa kautta, vähittäiskaupan 2870 €, ja tänään se julkaisi Yhdysvalloissa myös vähittäiskaupassa 3 900 dollarilla. Osta nyt Louis Vuittonin kautta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *