Kurseonalit: Chanel REJORE 227

Tämä Purseonals -sarjan painos on Chanel ReSule 227 Flap Bag, jonka halusin niin kauan. Vlad sai minulle tämän laukkun syntymäpäiväni muutama vuosi sitten, ja tarina on niin suloinen, että minun on jaettava se ennen kuin sukellamme laukun yksityiskohtiin.

Sinä syntymäpäivänä Vlad yllätti minut autopalvelun päivälle NYC: ssä. Pääsen autoon enkä tiedä mihin menimme. Hän vei minut ensin suosikki aamiaispaikkaani, ja seuraava pysäkkimme oli kylpylä kasvojen ja hierontaan. Myöhemmin päivällä auto vei meidät Chaneliin ja Vlad kertoi minulle valitse mitä tahansa pussin, jonka haluaisin. Se oli kuin satu; Siellä oli tämä 227, versio, jota voi olla vaikea jäljittää, odottaa minua.

Olen kuljettanut Chanel -uudelleen julkaisua 227 enemmän ja enemmän ja olen kasvanut rakastamaan sitä ja tuntenut sen paljon paremmin, joten näyttää olevan hyvä aika sisällyttää se kukkaroihini.

Estetiikka
Tämä laukku ei ole vain yksi kaikkien aikojen ikonimmista laukkuista, vaan myös yksi upeimmista. Monet ihmiset sekoittavat sen klassiseen läpän kanssa, mutta rakastan enemmän uudelleenjulkaisun estetiikkaa. Chanelin uudelleenjulkaisu julkaistiin uudelleen (siis sen nimi) vuonna 2005, joka perustui talon niitti vuoteen 1955 pussi joka kerta.

Klassinen tikkaus ja lammasnahka tinan laitteistoa vasten yhdistyvät niin hienosti. Laitteistossa on Mademoiselle -kääntösulku, ja ketjun olkahihnalla ei ole nahkaa kietoutuneena kuin klassiseen läpään. Olen itse asiassa pakkomielle tästä laitteistosta ja nahkayhdistelmästä; Se on minun ihanteellinen ilme, ja joka kerta kun kantan tätä laukkua, hymyilen. Itse asiassa tuijotan tätä laukkua kirjoittaessani, ja rakastuin siihen vain uudelleen.

Jos etsit klassista mustaa laukkua, tämän pitäisi ehdottomasti olla luettelossasi.

Käytettävyys + toiminnallisuus
Yksi tämän laukun tunnistettavimmista näkökohdista on läpän yläosa, mutta se tekee siitä myös hieman hankala päästä. Sinun on ensin irrotettava lukko (mikä ei ole niin vaikeaa, totuus kerrotaan), ja kun saat ylimmän läpän auki, löydät uuden läpän napsautuksella. En koskaan käytä napsautusta, mutta se tarkoittaa, että laukkuun pääsemiseksi on kaksi läppää.

Kun olet avaamalla ylimmän läpän, löydät kuitenkin liukutasku, joka on loistava paikka matkapuhelimen tallentamiseen. Toinen läppä paljastaa sisustuksen, jossa on kaksi avointa taskua ja huomattava säilytyslokero. Chanel -laukkujen sisätilat ilahduttavat minua, maroon -nahkaa ja toisiinsa lukkiutuneita CC ommeltuna sävykierteeseen.

Laukun takaosassa on litteä tasku, joka pitää käteistä tai valet -lippua. Voin todella liu’uttaa matkapuhelintani tähän taskuun, mutta aloin saada vainoharhaisuutta, että puhelimeni ojentaa nahkaa ja tehdä siitä pullistuman. Se olisi minun oma vikani, ja olen hiukan liian tyyppi A tehdä jotain, joka mielestäni sekoittaa laukkuni.

Rakastan läpän sulkemisia, koska se tekee tästä laukusta turvallisen pitääksesi henkilökohtaiset tavarat, mutta se vaatii myös vielä pari vaihetta päästäksesi sisään ja ulos.

Laatu + rakennus
Minulla on ollut yksi pieni snafu, kun kyse on tästä laukusta, jonka jaoin jo teille: kaksi ruuvia irtotettiin pussin sulkemiseen ja laitteistopaneeli putosi. Olisin paljon järkyttynyt, jos ompeleminen olisi tulossa tai nahka näytti kulumisen helposti. Uskon kuitenkin, että pussissa olevien ruuvien tulisi pysyä tiukasti, enkä ole koskaan kokenut tätä asiaa aikaisemmin, ei nykyaikaisella tai luksussuunnittelijapussilla.

Ruuvit, jotka tulevat irti, tämä laukku on ollut uskomaton. Sain pussin yli kaksi vuotta sitten, ja nahka haisee edelleen aivan uudelta, kulmat eivät näytä kuluvaa, sisätilat ovat virheetöntä ja laukku on pitänyt muotoaan upeasti.

Tiedän, että jotkut ihmiset ajattelivat, että tarinasi ruuvista, jotka putosivat laukustani, oli vähän päällä, mutta halusin kertoa sinulle mitä tapahtui, koska en ollut koskaan kokenut sitä aiemmin. Jos se ei olisi pudonnut ruuvit, tämä laukku saisi helposti viisi tähteä; Koska minulla ei ole koskaan ollut niin samanlaista ongelmaa minkään muun pussin kanssa, minun piti törmätä se 3,5 tähteä.

Arvo
Tämä kategoria on edelleen vaikeaa jokaisesta tarkistamastani laukusta. On vaikea ottaa puolueellisuuteni, koska tietyt pussit pitävät hieman enemmän sydämestäni kuin toiset. Tosiasia, että Chanel -laukut ovat todella kalliita, ja tämä laukku ei ole poikkeus. Kun ostin tämän laukun melkein 2,5 vuotta sitten, verolla se oli yli 5000 dollaria. Se on paljon rahaa keskikokoiselle laukkulle. (Se on paljon rahaa myös suurelle laukkulle).

Chanelin hinnat nousevat edelleen, ja klassikot eivät ole halpoja. Minulle paljon tämän laukun arvoa on sen oleskeluvoiman ja jälleenmyyntiarvon mukana. En aio myydä tätä laukkua koskaan, mutta jos koskaan tekisin, voisin saada takaisin hyvän määrän rahaa, ellei kaikki. En voi sanoa samaa useimmille muille laukkuille.

On kulunut kymmenen vuotta siitä, kun aloitimme Purseblogin, ja minulla on edelleen tarrahakkoja monien suunnittelijoiden suhteen. Chanel Reesue 227 on tällä hetkellä 6 000 dollaria ilman veroja. OlenIloinen ostin kaivokseni ennen kuin hinnat hyppäsivät, ja ne nousevat edelleen.

Sitkeys
Chanelin uudelleenjulkaisu on tullut kuvake Chanel Classic -läpän rinnalla. Uudelleenjulkaisussa on moderni reuna yhdistettynä klassiseen kauneuteen, josta klassinen läppä tunnetaan. Musta laukku on kaapin niitti, ja tämä on luultavasti yksi parhaimmista mustista olkalaukkuista, joita voit saada.

En näe tätä laukkua poistuvan tyylistä; Se on edelleen voimakas muotoilu, joka on tehnyt turvallisen paikan lisämaailmassa tulevina vuosina.

Kaikki yhteensä
Kaiken kaikkiaan Chanel -uusintapisteet ovat aivan 4 tähden yläpuolella.

Luokitus olisi korkeampi, jos minulla ei olisi koskaan ollut ongelmia pussin etulaitteiden ruuvien kanssa, mikä ehdottomasti iski pisteet alas ja on huomattava. Tämä laukku on henkilökohtainen suosikki, ja mitä enemmän kannan sitä, sitä enemmän rakastun siihen. Tiedän, että se on erittäin kallista, mutta se on yksi niistä pusseista, jotka olen niin onnellinen, ja toivon, että se ikääntyy kauniisti ja voin siirtää sen, jos minulla on jonain päivänä tytär.

Jos olet ajatellut saada tämä laukku, tee se aikaisemmin kuin myöhemmin; Hinnat todennäköisesti nousevat pian uudelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *