On vihdoin aika käynnistää ainoan kukkarofoorumin, että olemme työskennelleet niin kovasti ja aika Lotin kilpailuihin ja lahjoihin! Tonnia säätämistä ja modifiointia meni uuteen vbulletin -käsikirjoitukseen foorumillemme, olemme erittäin psyykkisiä, että se on vihdoin valmis rullaamaan.

Meillä on 2 aivan uutta tyylikästä sponsoria joihinkin tuleviin kilpailuihimme, jotka ovat työskennelleet Vladin ja minä pussien kanssa, joita annamme, ja merkitykset voittaa heidät! Kukkarofoorumi on loistava tapa teille kaikille puhua kaikista laukkuista ja kaikesta muusta pienestä sydämesi haluaa. Sen käynnistämisen lisäksi tulee kilpailut (joissa sinun pitäisi olla PF: n jäsen, jotta voit voittaa kaiken).

Toivottavasti te kaikki olette innoissamme kuin olemme! Pidä silmäsi kilpailuissa ja valmistaudu pitämään hauskaa yrittää voittaa palkintoja (uskomme todella, että olemme ajatelleet söpöjä kilpailuja ja tapoja voittaa). Kukkarofoorumi on valmis kaikkien kirjautumiseen – se on täysin ilmainen ja helppo! Ja myös, jos huomaat, PF on nyt tapa kommentoida myös esittämiämme laukkuja. Suunnittelu on tyylikäs, takuu on korkea, ja nyt tarvitsemme kaikkia teitä auttamaan sitä menemään! Uusia uuteen ja ainoaan kukkarofoorumille ja jatka kukkaroblogiinia !! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *