Tämä Alexander Wang -laukku voi olla paras kevään kuljetus

nyt, kun melkein kaikki kevään laukut ovat tehneet menetelmänsä Internet-vähittäiskaupassa ennakkotilausta varten, kauden se, mikä on alkanut erottua chaffista, niin sanotusti . Muutamat Alexander Wangin kevään 2011 käsitteet ovat osoittautuneet paljon paremmiksi kuin toiset, mutta paljon enemmän näen Alexander Wang Big Emile Tote -tapahtuman, paljon enemmän se näyttää olevan parhaiden uusien laukkujensa joukossa.

Metallikulmakorkit, jotka Wang esitteli tämän kokoelman kanssa, ovat myös tuoneet hänen syksyn 2011 laukkuihinsa, samoin kuin en voinut olla paljon tyytyväisempi. He ottavat yksinkertaisen, käytännöllisen norsunluun kuljetuksen ja tarjoavat sen vain riittävästi yksityiskohtia ollakseen jotain erityistä, mikä on tarkalleen haluamasi ilme, jota tarkoitat säännöllisesti.

Pidän tästä pussista mustassa versiossa hopealaitteella, mutta niille, joille haluat käyttää vaaleampia värejä lämpimällä säällä, norsunluuversio on ihana. Se ei näytä kulumista niin ilmeisenä menetelmästä kuin karkea valkoinen laukku, mutta silti pitäisin sen poissa tummasta denimistä ja muista materiaaleista, joilla on taipumus siirtää väriainetta. Jos pystyt käsittelemään sitä, tämä on sellainen tyyli, joka näyttää tyylikkäältä ja tuntuu käytännölliseltä ympäri vuoden. Hanki Neiman Marcusin kanssa 975 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *