Chanel aikoo sijoittaa maailmanlaajuiset kustannukset jälleenmyyjien torjumiseksi ja valmistautua mahdollisiin Internet -myynnissä

Jos huomasit, että Chanel otti kukkarokustannuksensa verkkosivustollaan aiemmin tällä viikolla, ymmärrämme nyt miksi: eilen , Naisten Wear Everyday kertoi, että brändi alkaa “yhdenmukaistamaan” maailmanlaajuisia kustannuksiaan 8. huhtikuuta. Tämä osoittaa,

Yhdysvaltojen ostajille politiikan muuttamisen vaikutus on jonkin verran heikentynyt, mutta ne, jotka usein pääsevät Euroopassa ja Aasiassa, ovat todennäköisesti jo tietoisia ongelmasta, jonka Chanel yrittää ratkaista uudella politiikallaan. Koska kaupankäynnin ohjelmistosovellustestissä ja euron vähentyvän voiman vähentymisen vaihtelut, Ranskassa saatu Chanel -laukku voi kuluttaa yhtä vähän kuin puolet siitä, mitä se maksaa Kiinassa.

Tämä johtaa luonnollisesti yrittäjään, jotka kauhistuttavat niin paljon laukkuja, joita ne voivat tarjota Euroopan markkinoilla itämaisissa maissa, joissa kustannukset ovat jyrkkiä. Jälleenmyyjä veloittaa hiukan merkinnästä ja tuottaa voittoa. Ostaja säästää rahaa ja saa edelleen laukun ja viime kädessä Chanel menettää toimitusketjunsa ja kaikki hyödylliset markkinatiedot, jotka sitä valitsee . Samoin se mutaa vedet, kun kuluttajat yrittävät selvittää, mikä on aitoa, ja mikä on väärennetty.

Aivan kolme ensimmäistä Chanel -varastossa olevaa kappaletta tämän hoidon saamiseksi ovat kolme näkyvää käsilaukkua: Kid -laukku, 11,12 läppäpussi ja perinteinen läppäpussi. WWD: n mukaan KID: n kustannukset (kokoa ei määrätä) Euroopassa nousevat 3 100 eurosta 3 720 euroon, kun taas Kiinassa se syksy 32 700 ¥ 26 000: een. 11,12: n kohdalla Euroopan kustannukset nousevat 3 550 eurosta 4 260 euroon, samoin kuin Kiinan kustannukset syksyllä 38 200 ¥ 30 000: een. Vaikka et tunne valuuttakursseja, voit kertoa, että nämä ovat suuria muutoksia – lastenlaukku kasvaa lähes 650 dollarilla Euroopassa, mikä on paljon suurempi lisäys 3 300 dollarin pussiin kuin normaali 10%. Perinteisen läpän muutoksia ei kuitenkaan vapautettu, mutta koska aiemmat kustannukset olivat täsmälleen samat, samoin kuin uudet 11,12 pussia, ostajat voivat todennäköisesti odottaa samanlaisia ​​kustannuksia uudessa rakenteessa.

Kuten aiemmin mainittiin, amerikkalaisilla ostajilla ei ole pikemminkin niin paljon huolta; Chanel toteaa, että kustannukset Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Japanissa ovat jo melko hyvin linjassa, joten muutokset ovat paljon hienovaraisempia kuin Euroopassa ja muualla Aasiassa. Kun meillä on tietoa siitä, mitkä muutokset ovat samoin kuin silloin, kun ne tulevat voimaan, siirrämme sen sinulle.

Tässä tarinassa on kuitenkin vielä yksi näkökohta, joka ylittää putiikkimyynnin. WWD: n kanssa puhunut Chanelin edustaja ehdotti, että nämä muutokset koskivat tuotemerkin “tulevaisuutta”, ja myönsivät, että se ei olisi vain tiili- ja laastimyymälöissä. Ei ole päivämäärää, jolloin Chanel hyväksyy pussinsa sähköisen kaupan, tietysti kustannusten pitäminen (tavoitteena on vaihdella alle 10%) maailmanmarkkinoilla on valtava askel kohti Internetin myynnin tekemistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *