Preyeforum Roundup – 19. helmikuuta

Olemme hyvin helmikuussa, ystäviä, ja arvostamme erittäin paljon tarkistustasi ja ystävällisiä kommenttejasi. Tällä viikolla putoimme Tory Burchiin, Bottega Venetaan ja kadonneet ajanjakson televisiossa ja elokuvateatterissa, missä huomasimme, että meillä on paljon kiinni tekemistä! Ota mukava ja tartu kaikkeen tähän ja muuhun ja iloita tästä Preseforum Roundup -lehden uusimmasta versiosta!

Emme tiedä aivan, mitä Bottega Venetassa on tapahtunut, mutta keijut kummotterit ovat käynnissä, ja he ovat olleet kiireisiä. Yleensä Preceforumissa tämä merkitsee, että jäsenet ohjaavat toisiaan “pyhään graalin” pussiin toissijaisilla markkinoilla tai paikallisissa putiikkeissaan, ja näemme kauniita paljastuksia tässä erityisessä säikeessä. Indiaink paljasti tämän erityisen Cervon, ja Roundup -vakituiset tietävät, kuinka paljon arvostamme kurkistaa jäsenten laukkujen sisällä! Moi et mes Sacs sai myös upean uuden laukun, fantastisella värillä ja monipuolisella tyylillä.

Viimeisenä, mutta tietysti vähäisimpänä, toverimme rakastajamme rakastavat ehdottomasti Diane278: n uutta laukkua, ihanteellista laukkua kevään lämpötiloihin, jotka ovat matkalla monille jäsenillemme.

Tällä viikolla näytimme näkevän Tory Burchin ympäri käännyimme, ja kun löysimme TB -painikkeet ruokailijan takkista tänä iltana, otimme vihjeen ja hyppäsimme Tory Burch Subforumille vierailulle. Upouusi (ja erittäin aktiivinen) “Tory Burch -laukun” -lanka oli loistava merkintä, ja ollessani rakastettuja ystäviä, rakastimme tätä kurkistaa Eviexon kavernoottiseen laukkuun.

Myös Tory Burchissa Smileydimples, kun taas uusi brändi, debytoi erinomaisella uusilla uusilla ostoilla. Olemme jälleen häpeättömästi kaikki laukusta, roundup -lukijoista, joten jaa on vapaasti jakaa suosikkejasi kommentteihin. Muuten, jos tarkastelet näitä kukkaroita ja miettiä asuntojen koordinointia, meillä on täältä parhaiten Tory Burch Reva Flats -lankakuvissa.

Rakastamme laukkuja, mutta me olemme pahoinpideltyjä, jos emme ohjaa sinua laajaan valikoimaan ei-muoti-subforumeja, ystäviä. Televisio- ja elokuvateatterimme on loistava paikka valmistautua Oscariin ja puhua esimerkiksi Downton Abbeyn lopullisesta sarjasta (kuka muu juurtuu Lady Edithille?) Ja väkijoukon vaimomme säiettämme jäsenet tarjoavat jäsenet tarjoavat Hyvästi kaikkien suosikki, iso ang.

Nykypäivän kuvamme on tällä hetkellä Arts and Crafts Subforumin monista suosituista säikeistä, aikuisten väritys- ja kirjojen säikeestä, jossa jäsenemme jakavat luomuksensa kiistatta rauhoittavimmassa paikassa foorumissamme/ rouge h meni Regal hänen uusimpaan työhönsä , mutta tämä säie on täynnä paljon ideoita siitä, kuinka keskittyä Chi ja Zen ulos värillä. Ota se meiltä: Se toimii!

Kun juoksimme Labellusting -paljastuksen Diorissa tällä viikolla, voimme sanoa vain: “Hei, upea!” Tämä diorama on mitä suunnittelijan rakkaus on tehty, ja se on vain sellainen paljastama, jota rakastamme jakaa. Jos rakastit sitä, rakastat tätä! Toinen diorama paljastaa Pradan prinssiltä, ​​ja on turvallista sanoa, että tämä laukku on varmasti maan ostajien kanssa.

Meillä oli vielä toinen “hei, upea” jäljellä tälle fantastiselle lady Diorille, joka löysi uuden kodin Havanese 28: n kanssa tässä kuussa. Tämä voimalaitos ja ajaton laukku on suosikki jäsenten keskuudessa; Emme koskaan uupuneet näkemään Lady Diorin, ja onneksi saamme nähdä paljon Pureforumissa.

Kate Spadessa tällä viikolla löysimme hyvän paljastuksen otteesta, jonka olemme toistaiseksi nähneet vain painettuna. Pitkäaikainen jäsen (ja pian rouva) Speedyjc jakoi tämän ostoksen, joka tuli muutaman vian kanssa (ja onneksi tyytyväinen päättyminen). Pysähdy lähettämään morsiamen hyviä toiveita ja katso kuinka tämä tarina osoittautuu.

Toivomme, että olet iloinen siitä, että olet tänään. Olemme iloisia tilaisuudesta tuoda sinulle joitain parhaimmista siitä, mitä Preseforumissa tapahtuu; Jokaisesta tuotamme säikeestä on viisikymmentä enemmän paljon enemmän laukkuja, lisävarusteita ja hauskoja keskusteluja jaettavaksi. Palaamme paljon enemmän ensi viikolla, ja sillä välin toivotamme teille kaikille loistavaa viikonloppua ja viikkoa eteenpäin.

P.S. Mikä helvetti … miksi ei ole Eclairia (kiitos bagsncakes).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *