Michele Inez Leather Hobo

Tuotemerkki tunnetaan heidän kellojensa suhteen paljon paremmin kuin käsilaukut, mutta en voi auttaa, mutta se on ottanut sen Michele Inez -nahkahankahoon paksusta nahka- ja paksuista yksityiskohdista. Nahan tekstuuri antaa sille pyöräilijän, karkean ja rumput tunteen ja että minua vedetään uudestaan ​​ja uudestaan.

Vietämme niin paljon aikaa pehmeästä, slouchy -nahasta, että joskus unohdamme harkita, että muilla tekstuurilla on sopiva paikka käsilaukun maailmassa. Tämän laukun nahka näyttää siltä, ​​että siinä on vähän röyhkeä paksusta ulkopinnastaan ​​huolimatta, mutta se on kivinen rakenne, josta en yksinkertaisesti voi kääntyä pois. Kova ulkopinta varmistaa, että laukku ei ole liian tyttömäinen, ja valinta käyttää mustaa, koska pussin väri on täydellinen.

Löysin myös zoomataan tutkiaksesi pussin hienoja yksityiskohtia ensi käden. Kaikilla saumisilla on tonaalinen vetoketjullinen reuna, joka on viime aikoina erittäin suosittu teollisesti inspiroiduissa laukkuissa. Pienet, kiiltävät niitit punotun olkahihnan kiinnitteessa antavat laukkulle pienen blingin, jota se tarvitsee täysin ärtyisän, mutta korkean lopun ilmeen. Osta Saksin kautta 495 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *