CC 116: Vegaanikeräin, joka etsii nahkatonta chanelia

nykypäivän tuoreissa kaapissa tunnustuksissa, tapaamme kolmenkymmenenluvun lopun keräilijän, joka on kotoisin Long Islandista, New Yorkista. Tämä tunnustaja rakastui ensin laukkuihin, kun valmentajapussi varasti sydämensä paikallisessa ostoskeskuksessa, kun hän oli vain teini. Hän myöntää, että pelkästään sillä hetkellä hänen halukkuutensa käsilaukkuihin muodostettiin. Koska tunnustaja on ollut luksuslaukkujen keräilijä, tämä tunnustaja on kasvanut kokoelmaansa sisällyttämään melko kadehdittavia laukkuja Louis Vuittonilta, Diorilta, Chanelilta, Stella McCartneyssa ja muilta. Äskettäin tämä keräilijä siirtyi vegaaniseen elämäntapaan, ja siitä lähtien hän on hitaasti alkanut siirtyä vaatekaappiinsa yli. Chanel-laukkujen löytäminen, jotka on valmistettu eläinvapaista materiaaleista, on yksi haaste, jonka hän on iloinen voidessaan hyväksyä, nauttii metsästyksen jännityksestä ja hänen työnsä hedelmistä! Vaikka tämä tunnustaja myöntää, että kerran oli aika, jolloin hänen ostoksensa oli mennyt hieman yli laidan, hän kirjoittaa nykyään haluamansa ja odottaa vähän ennen ostamista, mutta vain jos he ovat hänen sisälläan! Lue koko CC nyt ja älä unohda lähettää omaa.

Jaa oma tunnustus!

Perusteet

Ikä: 38
Sukupuoli -identiteetti: Nainen
Sijainti: Long Island, NY
Ammatti: Kirjastonhoitaja
Teollisuus: Koulutus
Palkka: 95 000 dollaria
Kotitalouksien tulot: 220 000 dollaria

Pussit

Oletko peureforum -jäsen? Joo

Kuinka monta laukkua omistat? 15

Mitä laukkuja on kokoelmassasi?

Chanel -lompakko ketjussa, musta kaviaarilahka
Chanel mini -neliö, laivaston chevron kaviaarilahka
Chanel Classic Double Flap, laivaston tikattu grosgrain
Vintage Chanel Pagoda -läppä, musta lammasnahka
Dior Miss Promenade -ketju, musta patentin nahka
Dior be dior kaksinkertainen läppäpussi, musta nahka
Vintage Lady Dior, keskipitkä, oliivipatentahanka
Louis Vuitton Speedy Bandouliere 25 Monogrammi
Louis Vuitton Alma PM, Damier Ebene
Vintage Louis Vuitton Cannes Vanity Bag Tassili -keltainen epi -nahka
Stella McCartney Falabella, pieni, syvä ruskea
Stella McCartney Falabella, pieni, hiekka
Gucci Soho Disco, Rose Beige
Vintage Celine Box -pussi, viininpunainen
Ferragamo Earth Top Kahvapussi, korkki

Paljonko kokoelmasi on arvoinen? 27 600 dollaria

Mikä on kallein laukku? My vintage Chanel black Pagoda bag. En tajunnut tätä, ennen kuin hinnoittelin kaiken – rakastan tämän laukun aaltoilevaa nahkakuviota ja grosgrain -verhoilua. Olin metsästää tätä laukkua jonkin aikaa. Kun se aukesi kalliimella jälleenmyyjän sivustolla, minulla oli oltava se!

Mitkä ovat kokoelmasi tärkeimmät tuotemerkit tai kappaleet? Löydän iloa kaikkien laukkujeni käytöstä ja katsomisesta, mutta kannatan tällä hetkellä Ferragamo Earth -laukkuani, Grosgrain Chanel Classic -läppäni ja Stella McCartney -laukkuja. Miksi? Ne ovat kaikki vegaanisia laukkuja! Muutama vuosi sitten siirryin vegaaniruokavalioon. Olen hitaasti alkanut siirtää vaatekaappini kaikkiin vegaanimateriaaleihin. Tahollisesti vegaanisia Chanel-laukkuja, kuten Grosgrain Classic Flap-joka ei ole nasta sisältä ja ulkoa-on erittäin vaikea löytää, mutta rakastan haastetta! Jos huomaat jälleenmyyntisivustoilla, soita minulle! Ferragamo Earth -pussi on viimeisin ostokseni; Se on tehty kokonaan kudotusta Toscanan korkista ja vuorattu liinavaatteisiin. Korkki tuntuu herkulliselta kosketukselta – kuten mokkanahka. Vitsin, että se haisee kestävyydestä.

Minkä ikäisenä sait ensimmäisen suunnittelijapussisi, ja mikä se oli? Kun olin noin 16 -vuotias, äitini pudotti minut ostoskeskukseen ja löysin heti, mitä ajattelin olevan upein laukku, jonka olen koskaan nähnyt. Se oli pieni, puolikuun muotoinen valmentajan olkalaukku, jossa oli vaaleanpunainen ja valkoinen CC-kangaskuvio ja valkoinen nahka. Vietin kaiken ostoskeskukseni silloin ja siellä. Ei ollut väliä, että laukku ei mennyt mihinkään vaatekaappissani. Käytin sitä todennäköisesti kourallinen kertoja, mutta veisin sen tyypillisesti sen pölysäkistä vain ihailla vaaleanpunaisia ​​CCS: tä. Tuolloin muodostettiin käsilaukun harrastaja.

Onko olemassa tiettyä laukkua, jonka haluat ostaa seuraavaksi? Vegaanisen elämäntavani vuoksi keskityn ostamaan ei-eläimiä johdettuja laukkuja tästä lähtien. Kuten aiemmin mainittiin, olen aina metsästää ennakkoluuloja, tahattomasti vegaanisia Chanel -laukkuja. Vuosia sitten löysin Chanel Mini Square -pussin, joka oli valmistettu kokonaan Black Grosgrainista siellä sijaitsevasta loistavasta hinnasta, mutta annoin sen päästä pois. Minulla on myös nähtävyydet suuremmalle Stella McCartney Falabellalle merivoimien sinisellä.

Onko sinulla erityistä pussia, jolla on erityinen sentimentaalinen arvo? Louis Vuitton Speedy Monogrammissa oli ensimmäinen todellinen ylellinen käsilaukkuostoni. Pidin aina nopeasta suunnittelusta, mutta haluan saada jotain hieman erilaista kuin kaikki muut. Kun sain tietää, että LV tarjosi räätälöintipalvelun, jossa voit valita monogrammin, värillisen raidan ja laukkusi sisustusvärin, ajattelin, että tämä kuulosti täydelliseltä tavan tehdä laukustani ainutlaatuiseksi. Ostin laukun samana vuonna menin naimisiin ja valitsin häävärini – violetti ja harmaa. Laukku on vuorattu violetissa, mikä tekee minut naurettavan onnelliseksi.

Tuntuuko sinusta, että laukut muuttavat ihmisten käsityksiä sinusta tai kuinka yovatko hoidettavia? Ei oikeastaan, ellei ostoksia luksuskaupassa. Näissä tapauksissa SAS huomaa yleensä laukkuni ja kiittää minua.

Ostokset

Kuinka tyypillisesti ostat uusia laukkuja? Kun rakensin kokoelmaa, ostaisin 3-4 pussia vuodessa, mutta olen hidastunut ostamaan 2 pussia vuodessa.

Mitkä kaupat usein usein? Ei mitään! En asu kovin lähellä luksuskauppoja, mikä on viime kädessä hyvä asia. Muutama vuosi sitten tarkistan Saks Fifth Avenuen katsomaan laukkuja henkilökohtaisesti, mutta ostan harvoin impulssia laukkuja, joten nämä matkat olivat enemmän tutkimustarkoituksiin.

Ostatko koskaan käytettyjä laukkuja? Mistä ostat käytettyjä? Käytettyjen ja vintage-laukkujen ostaminen on suosikkini! Siellä on niin paljon ainutlaatuisia laukkuja, ja pidän siitä, että olen osa kiertotaloutta. Käytin erilaisia ​​verkkosivustoja ostamaan laukkujani – eBay, Realreal, Rebag, Vestiaire -kollektiivi, mitä ympärillä tapahtuu, ja käytin kerran Instagram -jälleenmyyjää.

Myytkö vanhoja laukkuja maksamaan uusista ostoista? Ei usein, mutta minulla on. Myin vintage -Chanel -tikattu klassinen läppäpussi, koska minusta tuntui, että se ei vain ollut minun tyylini. Ostin viipymättä Vintage Chanel Pagoda -läppani sen tilalle. Tämä laukku on paljon enemmän minua. Myin äskettäin harvoin käytetyn mini lady Diorin ostamaan Ferragamo Earth -laukun. Molemmissa tapauksissa käytin myyntipaikkoja, koska en ole kokenut jälleenmyyjä.

Tunnetko koskaan yhteiskunnallista painetta ostaa lisää laukkuja? Haluaisin sanoa ei, mutta kun katson YouTuben liian monta purkamista koskevaa videota, huomaan, että minulla on enemmän kehotusta ostaa ja irrottaa laukku itse.

Pidätkö laukkusi ostaa sijoituksia? ehdottomasti ei. Ostan luksuslaukut laatu- ja ajattomien mallejen suhteen. Kysyn itseltäni aina, kun harkitsen laukun ostamista – haluanko silti käyttää tätä 10 vuodessa? 20 vuotta? Tässä mielessä “sijoitan” vaatekaappiin, mutta en koskaan näe ostokseni vakina taloudellisina sijoituksina.

Kuka vaikuttaa ostopäätöksiin? Haluaisin sanoa ketään, mutta se ei ole totta. Koska kiinnitän vintage -laukkuja ja omituisia malleja, minua ei tyypillisesti vaikuttanut, mutta voin ajatella kahta satunnaista esimerkkiä:

1) Vuosia sitten katselin juorutyttöä ja rakastuin punaiseen LV Cannesin turhamaisuuslaukkuun, jota Blair käytti matkalla. Vahvaisen haun jälkeen ostin keltaisen LV Cannes -voiton laukkuni muutamaa päivää myöhemmin eBaysta.

2) Elokuva Atomic Blonde esitteli joitain kaikkien aikojen suosikki muotihetkiä. Charlize Theron on katettu vintage- ja nykyisessä Diorissa koko elokuvan ajan. Kun etsin osittain kohtuuhintaista, puoliksi käytännöllistä mustaa laukkua, kompastuin Be Dior -laukkuun jälleenmyyntipaikalla. Tajusin yhden syyn, miksi pidin siitä, koska tämä on ainoa laukku Charlize kantaa koko elokuvan. Myyn!

Ovatko myyntivälityssuhteet ostosmahdollisuuksillesi? Ei oikeastaan. Ostan suurelta osin verkossa ja jälleenmyyntisivustoilla.

Miksi nautit ostoksista, sen lisäksi, että hankkit vain jotain uutta? Rakastan metsästyksen jännitystä. Pidän tietyn laukun oppimisesta ja kaikkien näkökohtien tutkimisesta ennen ostamista. Aikaisemmin olen ehdottomasti tehnyt liian monta laukkuostoa lähellä toisiaan, mutta olen hidastunut huomattavasti.

Oletko koskaan tuntenut, että olet saanut huonompaa palvelua myymälässä tai putiikissa ulkonäön, etnisyyden tai sukupuolen takia? Näytän paljon nuoremmalta kuin ikäni; Aikaisemmin, kun kävelin luksuskauppoihin, sain käsityksen, että SAS ei kiinnitä minua paljon huomiota, koska voin ohittaa teini -ikäisen. Tätä ei tapahdu enää tyypillisesti – osittain siksi, että en usein ole putiikkeja, ja osittain siksi. . . Näytän vihdoin vanhemmalta?!?

Rahaa

Kuka maksaa laukkuistasi? Minä! Eräänä jouluna puolisoni osti minulle laukun ja ostin hänelle kello. Muuten olen ostanut kaikki laukkuni itse.

Varaatko budjetin laukun ostoksille? Minulla oli tapana olla tässä erittäin hyvä. Ensimmäisten vuosien aikana, kun rakensin kokoelmani, valitsin, minkä laukun halusin ostaa, jakaa hintaosan 12 ja laitan asetetun määrän rahaa kuukaudessa. Vuoden lopussa ostaisin mainitun laukun. Nyt minulla on yleinen ”ylellisyys” -tili, johon lisätään rahaa aina kun pystyn.

Tabu -aiheet

Oletko koskaan ostanut väärennetyn, koska sinulla ei ollut varaa suunnittelijatuotteeseen? Ei. Minulle ei ole mitään houkuttelevaa väärennetyn laukun ostamisessa. Ostan laukkuja laadusta, suunnittelusta, historiasta, perinnöstä. Lisäksi, kun ostat väärennettyjä laukkuja, rahoitat yleensä tietämättä muita laittomia aktiviteetteja.

Piilotatko koskaan ostoksia muusta merkityksellisestä? En ole siitä ylpeä, mutta piilotin kaksi Dior -pussia puolisoltani useita kuukausia ennen kuin lopulta osoitin ne hänelle. Olin pettynyt itseeni, koska olin ostanut ne muutaman viikon välein, ja he olivat molemmat impulssi -ostoja – harvinaisuus minulle. Onneksi opin oppituntini ja osuin sen jälkeen laukkuni pakkomielle jarruihin.

Mikä on hulluin asia, jonka olet tehnyt varaaksesi laukkuun? Vitsin yleensä, että aion käyttää paitaa, jossa sanotaan “toimii laukkuihin!” TosiIty, en yleensä tee hulluja asioita pussin hankkimiseksi. Budjetin tiukasti melkein kaikilla muilla alueilla, joita voin varata pussin, johon minulla on nähtävyydet.

Luuletko, että ostoksesi on koskaan ongelma? Oletko koskaan tuntenut, että kamppailet ostosriippuvuuden kanssa? Katso yllä olevasta puolison osiosta piilopussit. Tuona aikana olin riippuvainen luksusostoksista. Tuon vuoden lopussa kokonaisten rahat, jotka käytin ylellisyystuotteisiin, ja olin hämmentynyt. Vaikka en ole koskaan mennyt velkaansa ylellisyyttä varten, tajusin, että menoni oli holtiton – olisin voinut käyttää rahaa hyödyllisempiin asioihin, kuten suuriin kodinkorjaustyöihin tai lomiin. Otin myös kuvan jokaisesta sen vuoden luksustuotteesta, kaikki kasaan, muistuttaakseni itselleni kuinka hallitsematon olin. Nyt olen palannut takaisin vanhaan menetelmääni kirjoittaa kaikki, mitä haluaisin ostaa, ja odotan kuukautta tai kaksi ennen tarkistamista. Yhdeksänkymmentä prosenttia ajasta en halua enää tuotetta. Jos teen edelleen, ostan sen, jos se on minun keinoni sisällä.

Loput

Onko muita kalliita harrastuksia tai intohimoja? Rakastan vintage -muotoa. Harkitsen vakavasti toisen maisterin tutkinnon suorittamista muotihistoriassa.

Mitä muuta haluat sisällyttää? Tämän tunnustuksen kirjoittaminen on ollut silmiä avaava retrospektiivi rakkauteni käsilaukkuihin. Olen iloinen siitä, että löysin täältä ja TPF: stä niin monia samanhenkisiä ja hyvin tietoisia käsilaukkufaneja. On lohduttavaa tietää, etten ole ehdottomasti yksin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *