Fave -julkkiksesi ovat todella ekstaattisia kantaakseen Chanelia

Emme haudata Ledeä täällä, ystävät. Tänään on paljon Chanelia, joka tekee kierroksia, ja on kulunut jonkin aikaa, kun otetaan huomioon, että meillä oli kaikki Celeb Chanel-Fest, joten nauti siitä, kun se kestää. Tämä saa minut ajattelemaan kuitenkin: Antavatko julkkikset Chanel -läpänsä ja lastenlaukut lepoa? Onko uusi Chanel -laukkujen sato syyllistetty julkkikset ajattelemaan, että klassikot ovat vanhentuneita? Tai jopa gauche? (Audible Gasp.) Mitä tapahtuu? Olen varmasti nähnyt paljon enemmän Chanel -tyylejä Celeb Armsissa tänä vuonna kuin vanha. Mitä sinä ihmiset näet kentällä? Ilmoita!

Cynthia Erivo
Harriet -tähti Cynthia Erivo nähtiin poistuvan myöhäisestä näyttelystä Stephen Colbertin kantaessa Louis Vuitton Speedyä.

Osta Louis Vuitton -laukut täältä

Emma Nelson
Näyttelijä Emma Nelson tunnistettiin ”Lensin kautta: Tribeca Chanel Women’s Filmer -ohjelma” -lounas New Yorkissa, joka kantoi Chanel Gabrielle Bucket -laukkua.

Osta Chanel -laukkuja täältä

KEKE Palmer
Keke Palmeria nähtiin myös kantavan merenkulun teemalla Chanel en Vogue -kierroksen laukkua samalla kun hän on tehnyt kierroksiaan NYC: ssä.

Osta Chanel -laukkuja täältä

Jenny McCarthy
Tässä on Jenny McCarthy, jättäen töitä New Yorkissa hänen poochinsa kanssa turvallisesti Louis Vuittonin lemmikkikoiran kantaja -operaattoriin.

Osta Louis Vuitton -laukut täältä

Katie Holmes
Katie Holmes osallistui myös ”Lensin kautta: Tribeca Chanel Women’s Film -ohjelma” -lounas NYC: ssä. Hän kantaa Luxe New Chanel 19 -laukkua.

Osta Chanel -laukkuja täältä

Diane Kruger
Diane Kruger on myös selvästi valtava Stephen Colbert -fani. Hänet tunnistettiin äskettäin matkustavan NYC: n ympärillä Colbert -laukussa ja valkoisella Chanel Gold Bar Top Halling Flap -pussilla.

Osta Chanel -laukkuja täältä

Elizabeth Banks
Elizabeth Banks mainostaa mestariteoaan, toista Charlie’s Angels -elokuvan uudelleenkäynnistystä (jonka hän ohjasi, näytteli ja tuotti), NYC: ssä. Hänet ovat nähneet täällä kunnioittavan upeaa, jade vihreää, räätälöityä mysteerilaukkua! On selvää, että räätälöity hihna on täällä tärkeä palapelin pala. Kenellä on Intel?

Hailey Bieber
Lopuksi meillä on toinen toiminta Hailey Bieberistä, joka ei enää päätä kohdata paparazzi-kameroita päättyessä zoomaamalla Los Angelesin ympärillä. (Fair.) Hailey kantaa ihanaa, krookkista kattoista Staud Frida -laukkua.

saada nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *