Jimmy Choo Tulita ottaa pussin

Pyhä räjähdys menneisyydestä, Batman! Vai olisiko se Batgirl, lisävarusteiden maailmassa? Painostavat kysymykset, nämä.

Joka tapauksessa, jos olet ollut suunnittelijapussien fani jo muutaman vuoden, olet todennäköisesti nähnyt Jimmy Choo Tulitan ottavan laukun aiemmin. Niille teistä, jotka liittyivät äskettäin meihin, ei ollut kohta, joka ei ole niin kaukana menneisyydessä, jossa Jimmy Choo oli yksinkertaisesti kenkäbrändi. 2000-luvun puolivälissä he haarautuivat pussiin ja eivät koskaan katsoneet taaksepäin.

Noina noina päivinä heidän ensimmäisistä shoe-tuotteistaan ​​Tulita oli kuitenkin yksi Jimmy Choo: n ensimmäisistä pussityyleistä (tai mahdollisesti erittäin ensimmäinen-on haastavaa kiinnittää nämä asiat)-on kuitenkin vielä markkinoita sitä varten?

Tämä ei ole ensimmäistä kertaa myöhään, jonka Saks on nähnyt muodoltaan julkaisemassa vuodenaikojen vanhan laukkun “yksinoikeutena” huolimatta pussin herätyksen jonkin verran epäilyttävästä vaatimuksesta (Chloé Silverado, kukaan?), samoin kuin se vaikuttaa käytännössä samalla tavalla vasemmalta kentältä kuin aiemmat valinnat. Oliko kukaan todella kuolemaa nähdäkseen Tulita jälleen myymälän hyllyillä, vain muutaman vuoden poissaolon jälkeen?

Se on täysin käyttökelpoinen kukkarovaihtoehto, mutta mieluummin näemme Saksin varastossa uusilla, kiehtovilla valinnoilla kuin lisävarusteilla, jotka me kaikki uskoivat kiehtovan viisi vuotta sitten. Juuri koska taloudellinen ilmapiiri oli tuolloin paljon parempi, ei tarkoita, että haluamme pukeutua juuri kuten teimme tuona aikana. Osta Saksin kanssa 1350 dollarilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *