Tällä viikolla julkkikset tuodaan pikkulapsille, Prada, Hermès sekä Fendi

On monenlaisia ​​tähtiätöitä, jotka käsittelevät totuutta lapsista julkisessa silmässä. Jotkut julkkikset ovat erittäin vartioituja, samoin kuin jotkut ovat neuvotelleet erityisiä tarjouksia tiettyjen paparazzien kanssa pitämään nuoret pois kuvasta. Tämä ei kuitenkaan ole tilanne minkäänlaista näistä julkkioista, jotka kaikki näyttävät asettavansa hienoimpia lapsiaan eteenpäin tällä viikolla. (JK, olen varma, että heillä ei ole suosikkeja, se ei ole jotain vanhempia todella tehdä, eikö? Se on suloinen.

Devon Windsor
Ensinnäkin, se on suunnittelu sekä Design Stad Star Devon Windsor, täysin vetämällä järkyttävä määrä liekkiä oranssia, kun hän lähtee hotellista Pariisissa Louis Vuitton Cannes Bag.

osta nyt

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez toi kotitalouden sekä a-sauvan yhdelle hänen lopullisesta Vegas Residency -esittelystä. Hän on nähnyt täällä gestiivisen kanssa leopardin huolellisen Tom Ford Natalia-laukun kanssa.

osta nyt

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian oli vasta hiljattain täyttynyt Teensy Hermès Kelly Laukku ja nuorin poikansa hallinto NYC: ssä.

madonna
Joku peittävät snagged tämä laukaus Madonna saapui Gare du Nord Pariisissa suurella, mustalla, huippuluokan salaisella laukulla. Minkä tyyppiset ajatukset, fam?

Nicky Hilton
Nicky Hilton oli myös täpyttynyt laukaisuun hänen jälkeläisensä ympärillä sekä mustalla Hermès Kelly laukku NYC tällä viikolla. Olen 85% erityinen, että tämä on hänen 2-vuotias, lilja, eikä hänen 9 kuukauden ikäinen, Teddy. Kuitenkin TBH, minulla ei ole käsitettä, mitä lapset näyttävät millä tahansa iässä.

Luoteeseen
Vielä enemmän äiti Time: Tämä on Sassy Luoteis-länsi, maksaa korkealaatuista aikaa äidin Kim Kardashian kanssa sekä tuoda oma Neon ympäristöystävällinen Dior Woman Dior Laukku.

Sienna Miller
Tässä Sienna Miller, joka saa aikaan lapsensa Marlowen taloa laitokselta samalla, kun tuo suuren valkoisen Prada Canvas.

osta nyt

Wendy Williams
Fendi Peekaboo Laukku
Lopuksi, tässä on autua lapsivapaa Wendy Williams, menossa SNL: hen Bejeweled Fendi Peekaboo -laukku. Wendyn poika Kevin on todella 18 nyt.

Shop Fendi Laukut täällä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *