Louis Vuittonin Stephen Sprouse -kumppanuus on virallisesti vuosikerta

2000 -luvun alkupuolella oli villi aika muotiin. Se oli alhaisten farkkujen, ultra minihameiden, housujen, kuorma-autojen hattujen ja listaus ja listaus. Y2K -ikä oli erittäin erityinen ajanjakso muotihistoriassa, joka (kiistanalaisesti) alkoi palata voittoa. Jotkut viittaavat siihen, että bedazzled-logo- ja matala-askeleet, joissa säveltävät pakarat ovat levätä ja pysyvät menneisyydessä, mutta useimmat kukkaro-harrastajat voivat olla yhtä mieltä siitä, että 2000-luvut olivat keskeinen aika kukkaro-historiassa ja nyt , yksi kaikkien aikojen ikonimmista huippuluokan muotikumppanuuksista on viimeksi ajateltu vuosikerta.
Se on totta, Louis Vuittonin kultti-suosikki ja edelleen erittäin haluttu yhteistyökumppanuudesta Stephen Sprousen kanssa juhlii 20 vuoden vuosipäivää tänä vuonna. Tiedän, tiedän, niin hae.

Yksi kaikkien aikojen suurimmista kumppanuuksista debytoi kiitotiellä Louis Vuittonin kevään 2001 kiitotien näyttelyssä Marc Jacobsin hallinnon aikana talon innovatiivisena johtajana. Jacobs pyysi nyt hyvää ystävää Stephenin puolisoa siirtymässä, joka on nyt päätynyt yleisesti hyväksyttyyn ja melkein odotettuun (ajattele Louis Vuitton X Urs Fischer, Fendi X Fila, valmentaja X -mestari ja enemmän) keksimään tuotemerkin kaikkialla oleva logo keksimään hyvää ystävää Stephenin puolisoa uudelleen . Tämä erityinen kumppanuus luodaan perustan monille muille kumppanuuksille, jotka onnistuisivat sekä Louis Vuittonista muiden huippuluokan tuotemerkkien lisäksi, minkä vuoksi juhlimme tätä vaalittua duo 20 vuotta sen alustavan julkaisun jälkeen.

Stephen Sprouse tuotti nesteen sekä hauskan monogrammi-graffiti-painatuksen, joka oli käsin piirretty taiteilijoiden allekirjoitusraakalla ja rapattuna perinteisen LV-monogrammin huipulla. Vaikka graffiti-linja esiteltiin uudelleen vuonna 2009 Sprousen kuolemaa vastaavissa vahvoissa neoneissa, nykyään juhlimamme kokoelman alkuperäiset värit sisältävät valkoisia, oransseja, armeijan ympäristöystävällisiä ja keltaisia. Freeform Graffiti -logo nähtiin samoin yksiväreinä tuotemerkin kerrostetun alma -laukun rajoitetuissa versioissa.

Yhteistyön suosio on melkein vertaansa vailla jo tänään, 20 vuotta sen julkaisun jälkeen, samoin kuin se pysyy sekä tunnistettavissa että halutun ajan. Tarkista kappaleet alla olevasta duoista, joita tarjotaan jälleenmyyntimarkkinoilla palkkiolla. Onko sinulla vielä tätä täydellistä pariliitosta?

LOUIS VUITTON
Monogrammi Graffiti Pochette -tarvikkeet (1 030 dollaria)

Louis Vuitton Graffiti Alma vaaka persikka (950 dollaria)

Louis Vuitton Graffiti Keepall 50 Kaki (3 050 dollaria)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *