Hyvä Millie: Kuukausi seitsemän

Hyvä Millie,

Aivan kuten olet lähempänä vuoden ikäistä kuin vastasyntynyt. Taistelen jatkuvasti sen kanssa, että haluaisin sinun kasvavan ja oppimaan ja haluamaan jäädyttää tämän tarkan ajankohtana. Vietän paljon enemmän aikaa kuin koskaan ajattelin vain opiskelevan sinua. Rakastat opiskelemaan myös minua, ja me molemmat vietämme hyvän papin päivältä katsomalla toisiamme ja nauraen. Ei ole vain, että tunnen tämän voimakkaan rakkauden sinua kohtaan, mutta se on myös se, että voin nähdä ja tuntea intensiivisen rakkauden, joka sinulla on minulle, ja se on tunne, joka antaa minulle niin paljon elämää ja puhdasta iloa.

Olen tuijottanut tietokoneen näyttöä hiukan ja alkanut kirjoittaa tämän kirjeen toisen kappaleen, mutta joka kerta minun on poistettava se, koska se ei virtaa. Haluan kertoa, kuinka loistava olet, kuinka ei enää ole ongelmia, mutta se ei yksinkertaisesti ole totuus. Sanon, että olet edelleen niin erittäin tyytyväinen, että käsitys siitä, että mikään vialla on, ei yksinkertaisesti tunne, että se olisi mahdollista, mutta odotan kaikkien vanhempien tuntevan niin lapsiaan. Yritämme edelleen selvittää, mitä sinulle ja GI -ongelmillesi tapahtuu. GI -ongelmat ovat todella rauhoittuneet hiukan, mutta nyt on joitain verityötasoja, jotka ovat pois päältä. Minusta tuntuu, että olen Whack-a-Mole -pelissä (et vielä tiedä tätä peliä, mutta toivon, että se on olemassa, kun olet tarpeeksi vanha pelaamaan sitä, se on niin helppo ilo). Koska kysymyksiä on ollut niin lukuisia eikä lukuisia vastauksia, lääkärisi päättivät meidän aika viedä sinut erikoissairaalaan, joten meille on varattu tapaamisia sinulle Cincinnatin lasten sairaalassa elokuun alussa. Näet muutamia erilaisia ​​lääkäreitä maha -suolikanavan, hematologian ja immunologian osastoilla, ja olemme niin toivottavasti, että pystymme vihdoin lopullisesti tietämään, mitä kanssasi tapahtuu.

Lähes kaikki, jotka näkevät sinut ja tietävät, että sinulla on ongelmia, ei voi uskoa sitä. Kaikki sanovat minulle “hän on aivan liian tyytyväinen siihen, että sinulla on mitään vikaa”. Nämä ovat sanat, joita pidän lähellä sydäntäni, joten ne hetket, jolloin olen huolissani paljon sinusta, muistutan itselleni siitä, kuinka tyytyväinen olet. Uskon edelleen, että jonain päivänä katsomme taaksepäin ja ajattelemme kuinka pieni se oli, mutta minulle ja Dadallesi (ja kaikille, jotka rakastavat sinua) on todella vaikeaa nähdä, että käydään läpi kaikki nämä testit ilman lopullisia vastauksia. Olet kuitenkin tehnyt kavereita jokaisen lääkärin ja heidän henkilöstönsä kanssa jokaisessa toimistossa. Meillä on nyt kaksi suosikki naista, jotka vetoavat verta, he saavat sen ensimmäiseen kokeiluun joka kerta, tiedämme, että GI -lääkärisi rakastaa sinua ja rakastat kala -säiliötä hematologisi kanssa. Teemme aina parasta jokaisesta tilanteesta, ja se on antanut minulle paljon aikaa pohtia, kuinka helppoa on ottaa hyvälle terveydelle. Mielestäni kaikkien on helppo tehdä se ajoittain, mutta olen nähnyt paljon lapsia, joilla on paljon ongelmia, jotka vaikuttavat syvästi heidän elämänlaatuun ja heidän vanhempansa ovat kestäviä. Kun olet vanhempi, sinulla ei ole aikaa asua asioissa, jotka olet tehnyt, vain nouset ja menet. Haluan löytää tavan olla paljon enemmän mukana auttamassa apua tarvitsevia, ja takaa, että selviän sen ja varmistaa, että se on olennainen osa elämääsi.

Toistaiseksi odotamme elokuuhun seuraavia vaiheita, ja sillä välin yritämme antaa sinun elää elämäsi kuten mikä tahansa muu 7 kuukauden ikäinen. Aloitit indeksoida muutama viikko sitten ja rakastan kuinka indeksoit. Se ei ole ‘oikea’, mutta se on söpö asia, mitä olen koskaan nähnyt. Laitat koko kehosi lankkuun ja siirrät sitten painosi käsivarsien eteen ja putoaa alas. Joissakin tapauksissa lankku vain yhdellä jalalla. Haluan sinun tietävän, että teet tämän vaikeamman kuin tarvitset, mutta sinut tunnistetaan olevan muutto ja tämä on tapa tehdä se. Siirryt nopeasti ja hilpeästi, ja Dada ja minä voimme nähdä sinun tekevän sen koko päivän. Leikkaat vain ensimmäisen hammassi ja olet ollut rauhallinen ja kerätty siitä, yhteisellä Millie -muodolla. Itse asiassa ainoa syy siihen, että tiesimme, että hammassi oli tulossa, oli se, että Dada tunsi sen, kun mutkit hänen sormellaan. Et näytä sen vaiheittain, ja annamme sinulle jatkuvasti pureskeltavia leluja, joita olet aina rakastanut.

Olemme vieneet sinut muutamaan museoon ja pidät siitä yhtä paljon kuin 7 kuukauden ikäinen tölkki. Näit kalat uimassa akvaariossa ja se kiinnitti huomion, mutta luulen, että tässä iässä otat vain kaiken sisään. Rakastat tutkia ihmisten kasvoja ja jotkut ihmiset kertovat minulle kuinka suuri olet, ja he eivät ole väärässä . Et anna hymyillesi helposti, saat ihmiset työskentelemään sen hyväksi ja varmistat ensin, että he ansaitsevat hymyn. Itket silti harvoin. Kaikki kertovat minulle, ettemme tiedä kuinka onnekkaita olemme kuinka rauhallinen olet. Luulen, että en tiedä kuinka onnekas olen, mutta kun se koskee onnea olla äitisi; Rakkauden tunne, joka minulla on sinulle, on niin syvä.

Olet edelleen kaikkein itsepäisin vauva. KuinkaHelppo olet, olet yhtä itsepäinen. Olen melko itsepäinen itseni, ja itse asiassa niin on sinun dada. Luulen, että otit sen molemmilta, ja kun et halua tehdä jotain, kieltäydyt. Et vieläkään halua syödä kiinteitä aineita, se oli aluksi tavallaan söpö, ja nyt se on kuin taistelemme toisiamme. Mutta jatkamme sitä. Kolme kertaa päivässä istumme sinut syöttötuolissasi ruokkiaksesi sinua. Koiramme Brutus lopulta saa paljon enemmän ruokaa kuin sinä. Sulje huulet mahdollisimman tiukasti, ja sitten puristat ikenet alas. Jos ruoka saapuu suuhun, sylket sen yleensä. Meillä on taistelu tahdosta, mutta otan siihen rentoutuvan menetelmän. Syöt lopulta, ja vaikka toivon, että se ei ollut niin kovaa, tiedän jonain päivänä syöt. Tarkoitan, kuinka kauan aiot hoitaa, Millie? Auta äitiäsi!

Voi, ja unohdin käytännössä mainita, rakastat Dadaasi. Tietysti rakastat minua, ja voin nähdä sen ja tuntea sen, mutta kun näet dadan, kasvosi syttyvät. Aloitit myös Dadan sanomisen viime kuussa, aluksi se alkoi jousella muita babblea, ja sitten pari viikkoa sitten katsoit suoraan Vladiin ja sanoit Dada ja hymyillen korvaan. Hänellä oli kyyneleet silmissä ja Dada ei ole mies, joka kyynee helposti. Joka aamu rutiinimme on edelleen sama, menen sinut ulos sängystäsi ja viemään sinut sänkyyn hoitamaan sinua. Kun olet valmis, etsit dadaa, istut suoraan ylös ja hymyillen, kun löydät hänet sängyssä. Sitten aloitat lepaamisen käsivarsi ja yrität päästä hänen luokseen huomattavan hymyillen kasvoillasi. Te kaksi sitten aloitat päiväsi yhdessä, ja yritän saada hieman enemmän lepoa. Tiedän, kuinka paljon rakastat näitä aamuja Dada -sivustosi kanssa, mutta tiedän myös, että Dadasi vaalii myös aamu -hetkiä kanssasi.

Joskus yöllä ennen nukahtamista, palaan valokuvien ja videoideni läpi ja hymyilen. Sanoin aina, etten koskaan menetä itseäni, kun minusta tuli äiti, enkä usko, että minulla on, mutta lapsi, tekisin mitä tahansa puolestasi. Rakkaus, jonka tunnen sinulle, on intensiivinen tavalla, jota en ymmärrä. Haluan sinun elää kaikkien aikojen parasta elämää, haluan, että olet onnellinen, terve ja täyttynyt. Dada ja minä teemme kaikkemme auttaaksemme sitä tapahtumaan.

Rakkaus,

Äiti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *