Viime viikolla Gucci -laukut Old & New Domined Celebrity Makes

julkkikset kotona ja ulkomailla vetivät viime viikolla suosikki Gucci -laukut, olivatpa ne kuumia kiitotieltä vai useita vuodenaikoja. Gucci nauttii massiivisesta menestyksestä uusimmilla kenkä- ja käsilaukkuillaan, ja meidän on mietittävä, millä kerroksisella muotitalolla on tällainen mini-rekanssi seuraavaksi. Onko se ehkä Versace? Ja mitä Versacen kanssa tapahtuu? Brändin laukut päätyvät aina parhaisiin käsiin, mutta ne eivät koskaan näytä voittavan yleisen suunnittelijalaukkua rakastavan yleisön sydämiä ja mieliä.

Hilary duff
Donatienne Amy Circle Bag
395 dollaria Donatiennen kautta
Hilary Duff löydettiin äskettäin hämärtyvän LA: n ympärillä harmaalla Donatienne Amy Circle -laukulla. Donatienne on LA-pohjainen nykyaikainen tuotemerkki, ja Hilary on ystävien kanssa (tai ainakin ystävällinen) suunnittelijan kanssa. Hän on kuljettanut laukkujaan useita kertoja vuosien varrella.

Kate Beckinsale
Givenchy Pandora -laukku
1 940 dollaria Net-A-Porterin kautta
Kate Beckinsale nähtiin kuljettavan tätä erityisen suurta versiota Givenchy Pandora -pussista samalla kun hän hengitti entisen Michael Sheenin ja heidän tyttärensä Lilyn kanssa NYC: ssä. Kate Beckinsale on yksi tyylikkäimmistä naisista siellä, ja minun on oletettava, että hänellä on sellainen muodoton poncho jonkinlaisena entisenä. Tai, tiedät mukavuuden vuoksi.

madonna
Gucci Ghost XL -laukku
Osta Guccin kautta
Samaan aikaan lampi, Madonna löydettiin kuljettavan tätä aivan uutta Gucci -laukkua Heathrow’n lentokentältä. Tämä laukku on yhteistyöhön Gucci Ghost -nimisen graffititaiteilijan kanssa, ja se esiintyi Guccin syksyn 2016 kiitotien kokoelmassa. Kuten saatat epäillä, se ei ole vielä kaupoissa.

Nigella Lawson
Céline -triopussi
Tässä on Nigella Lawson, jättäen Chiltern Firehouse Lontooseen kirkkaan valkoisen Céline -triolaukun. (Se on hän näiden otsatukkaisten takana, vannomme.) Tämä päättää lyhyen taistelumme Ison -Britannian suunnittelijan käsilaukun trendeihin.

Padma Lakshmi
Gucci -laukku
Osta Guccin kautta
Padma Lakshmi napsautettiin kantaen tätä vanhempaa Gucci -tyyliä ollessaan tyttärensä Krishnan kanssa NYC: ssä. On harvinaista nähdä Padma muusta kuin Chanel -laukkuista tai Birkinsistä, ja olen varmasti keskustellut tästä viime aikoina. Voin vain olettaa, että Padma lukee kaikki viestini uskonnollisesti ja muuttaa laukkukäytäntöään vastaavasti.

Rihanna
Louis Vuitton Alma BB -laukku
1 200 dollaria Louis Vuittonin kautta
Rihanna rakastaa edelleen Dioria, mutta hän on varmasti flirttailevat melko voimakkaasti muiden käsilaukkubrändien kanssa viime aikoina. Täällä hän on, kävellen suoraan sokealle flash -valokuvauskentälle Louis Vuitton Alma BB -pussilla.

Rosie Huntington-Whibly
Versace Palazzo Empire Bag
2 851 dollaria Farfetch.com kautta
Tässä on Rosie Huntington-Whibly, joka on menossa laxiin regal-näköisellä, ylisuurella Versace-laukulla. Versacea kuljettavat vain riittävän usein maailman Rosie Huntington-Whiffyn ja Lady Gagasin, jonka epäilen, että brändi on aaltoileva täysimittaisen palautuksen reunalla. Mutta perusfysiikka kertoo meille, että kun jokin on hölynpölyä, se on aina mahdollista, että se putoaa taaksepäin. vain aika näyttää.

Tara Reid
Gucci -riippulukko GG Korkein laukku
1 950 dollaria Guccin kautta
Lopuksi meillä on Tara Reid, joka on menossa hyvään mieheen aivan uudella Gucci -riippulukkolla GG Supreme Bag. Olen iloinen siitä, että hän viettää kaikki Sharknado -rahansa vankaan sijoituspalaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *