4 kahvia sekä suunnittelijapussiparia

Jos olet laukun harrastaja ja noudatat muita sosiaalisen median laukun harrastajia, olet nähnyt paljon (ja ilmoitan paljon) kahvia ja niin pussi valokuvia. Vaikuttaa siltä, ​​että et voi juoda erinomaista kahvia napsauttamatta laukkusi parasta laukausta, sunneja, samoin kuin kättäsi – aina niin täysin kehyksessä – kaikkien hyvien ystävien näkemistä. En koputa sitä, olemme myös osa tätä mallia, olet nähnyt paljon kahvia ja laukkupareja sivustollamme sekä Instagram -sivulla.

Tietäen, että sekä suunnittelijapussit että kahvi pelaavat valtavaa toimintoa jokapäiväisessä elämässämme, halusimme mennä naimisiin näiden kahden kanssa pariliitoksella sopivan vastaavan laukun sekä kahvilajuomien duot. Kerro meille, mikä sopii tyyliisi ja tilauksesi, tai anna minun ymmärtää valintasi juoman kommentteissa. Kaivokseni ei tehnyt leikkausta alla, mutta ostokseni on Grande -soija, ei vettä, ei vaahtoa, chai -teetä.

Chanel perinteinen läppä helmi beige vanilja -lattessa
Pari Chanel -perinteinen läppä vanilja -latteen kanssa, joka pitää kaikesta klassisesta, naisellinen ja houkuttelevasta ja houkuttelevasta. Yksi on erittäin helppo tarkastella, toinen yksinkertainen juoda, samoin kuin yhdistelmä yhdessä upean ja houkuttelevan duon.

Osta Chanel -laukkuja muotipisteen avulla

Mokkanahka Hermès Kelly Pochette tumman suklaan mokkan kanssa
Jos pidät perinteisestä kierroksella, pariliitos on mokkanahka Kelly Pochette, jossa on tumma suklaa -mokka. Kelly Pochettessa on kaikki perinteisen Kellyn merkinnät iltakoossa, samoin kuin mokkanahka on vähemmän nähty materiaali Hermès -laukkuille. Ilmoitat myös liiketoiminnan, koska tämä pari pakkaa erittäin kofeiiniton. Tumman suklaan mokka -lattessa on melkein kaksinkertainen perinteisen caffè -mokan kofeiinin määrään, mikä osoittaa, että olet täällä näyttämään hyvältä, juoda jotain herkullista, ja käsittelemään päivää ilman niin paljon kuin haukottelua.

Osta Hermès -laukkuja muotiphilen avulla

Gucci Marmont Starbucksin vaaleanpunaisella juomalla
Starbucksin vaaleanpunainen juoma otti syötteet, koska Let’s sen kanssa käsitellä sitä, se on melko katsella. Valmistettu viipaloiduista mansikoista, Tazo Iced Instrusiasm Yrb-Tea -konsentraatista, erittäin marja-hibiscus-instant-päivityspaketti, kookosmaito ja jää, tämä yhdistelmä on mestari esteettisesti miellyttävälle juomalle. Gucci Marmont -laukku on myös hienoa katsoa. Vaikka Guccin kodin trendikkäin laukku ei ole välttämätöntä, mikä on tunnistettavissa. Molemmat tuotteet ovat melko vaaleanpunaisia, samoin kuin saavat ihmiset aina kaksinkertaisesti napsauttamaan “tykkää”.

Hanki nyt Gucci

Louis Vuitton Multi Pochette matcha Latte -sovelluksella
Oletko trendien päällä, Brand tietoinen ja satunnaisesti viileä? Jos näin on, paras pari on Louis Vuitton Multi Pochette, jossa on matcha -latte. Me kaikki ymmärrämme tämän Louis Vuittonin laukun nyt, samoin kuin se on edelleen yhtä kuin koskaan. Ympäristöystävällinen hihna on kaikkein rakastetuin yhdistelmä, samoin kuin se vastaa matcha-latteen. Matcha on sanottu parantavan muistia ja keskittymistä, parantavan rauhallisia tunteita, samoin kuin antioksidantteja. Bonus: Ihanteellinen kahvikoti ymmärtää tarkalleen kuinka tehdä erinomaista latte-taidetta ympäristöystävälliselle juomallesi.

Osta Louis Vuitton -laukut muotiphilen avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *