Varkaat tekevät yli miljoona dollaria Hermès -laukkuissa

, jos Hermèsin jälleenmyyntimarkkinat näyttävät odottamatta paljon enemmän huuhtelua lähitulevaisuudessa, voi olla erittäin hyvä syy miksi: Viime viikon lopussa yhtye Naisten Wear Daily -lehden mukaan varkaat arkistivat 500 Hermès -laukkua Pariisin pakkaus- ja logistiikkalaitoksesta.

Kuusi varkaaa kohdisti laitokseen, Cams Le Plessis-Bouchardiin, koska se oli tehty sopimukseksi pussin pakkaamiseksi ja kuljettamiseksi, ja he valitsivat lakkoon, kun tiloissa ainoa henkilö oli johtaja, jonka he pakottivat ladataan lataamaan pussit kuorma -autoonsa. Kummallista kyllä, WWD toteaa myös, että varkaat eivät olleet näkyvästi aseistettuja valvontamateriaaleihin. Ne ovat edelleen suuria.

Kyseisten laukkujen yksittäiset arvot olivat jopa 5000 euroa tai 5 354 dollaria nykyisellä valuuttakurssilla. Se näyttää osoittavan, että varastetut pussit eivät olleet tuotemerkkiä paljon suosittuja malleja – esimerkiksi Birkins aloitetaan hinnoista melkein kaksinkertaisesti kadonneiden ryhmän kalleimmista laukkuista.

Tämä tapahtuma on nykyinen ylellisyystuotteiden ryöstösarjassa ympäri maailmaa, joihin yleensä liittyy lisävarusteita, koruja ja kelloja, joilla on rabid -jälleenmyyntimarkkinat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *