Prada -laukkujen julkkikset rakastavat

Minulla on iso paikka Prada -laukkuille sydämessäni. Yksi ensimmäisistä ensi -illan suunnittelijapussistani oli Prada Nylon Messenger -pussi, jota kantoin yliopistoon, ja vaikka tiedän, että se kuulostaa naurettavalta, se oli vain uskomatonta. Kun otetaan huomioon, että olen huomannut rakastavani niin paljon muita tuotemerkin laukkuja, enkä ole yksin. Brändin kevään/kesän 2015 kokoelma oli täynnä loistavia malleja, ja jotkut suosikki kuuluisuuksistani kantavat niitä myös.

Jennifer Garner, Diane Kruger ja Charlize Theron tunnistettiin kantavan samanlaisia ​​Prada -laukkuja keväästä/kesästä 2015 Jennifer Garner ja Charlize Theron valitsivat kaikki luonnolliset. Laukku on salkku tyyli, ja rakastan sitä; Tyyli on paljon jäsenneltympi ja antaa täysin erilaisen tunnelman kuin laukku, jossa on kantohihna.

Laukku Charlize ja Jennifer visualisoidaan vähittäismyynnillä 2 610 dollaria, kun taas Dianen laukku vähittäismyyntihinta on 2 185 dollaria. Voit saada Pradan virallisen sivuston tai Bergdorf Goodmanin avulla.

Prada Top Hallitse salkkua
2 610 dollaria Pradan avulla

Prada kantolaukku
2 185 dollaria Pradan avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *