Hienoimmat laukut, jotka ovat nyt jälleenmyyty

, jälleenmyyntimarkkinat kukoistavat, samoin kuin uudet kukkaro -harrastajat kiinnostavat, enemmän sekä enemmän laukkuja päättyvät jälleenmyyntipaikoille, kuten Fashionphile, Realreal ja Rebag. Nyt enemmän kuin koskaan ihmiset luottavat lähetykseen tai vain suoraan myymään laukkujaan monista syistä. Olipa kyse käteisistä, siirtyä pois pusseista, jotka he ovat päässeet yli tai pelaamaan jälleenmyyntipelin, kuten varastossa, olen tuottanut oppaan siitä, mitä nyt tarjotaan auttamaan tekemään nämä rahat liikkuvat hieman tuottoisammaksi.

Vintage uutuus Chanel
Chanelin viimeisimmän kustannusten nousun jälkeen monet keräilijät ovat päättäneet jakaa menetelmiä läpän laukkuillaan toivoen saavansa ne takaisin jälleenmyyntimarkkinoilla. Valitettavasti näyttää siltä, ​​että kaikilla oli täsmälleen sama idea, tulvat markkinoille erilaisilla läppäpussien tyyleillä, samoin kuin nyt joitain kausiluonteisia läppiä on jopa 1 500 dollaria (vaikka useimmat perinteiset läpät myydään 3000–4 000 dollarilla). Chanel -läpät ovat paljon 6000 dollarin+ lajikkeessa lueteltuina Fashionphile -sivustoilla, mutta todellisuus on, että ne eivät liiku niin nopeasti, elleivät ne ole erikoispainosta tai erittäin toivottavaa yhdistelmää. Mutta mikä suuri valtavan jälleenmyyntiliiketoiminta on tarjonnut tavallista enemmän, on Vintage Uutuus Chanel. Vintage -kappaleita, kuten Jumbo -laitteistoläpät, turhamaisuuspussit sekä 90-2000 -luvun patonit, myydään nopeasti.

Vintage Gucci
Tyylit, kuten Jackie, Bardot, sekä Boston -laukku, tekivät jo hitaasti menetelmänsä takaisin keräilijöiden käsiin, koska Gucci päätti ensin tehdä vintage -herätyksen. Bambutyylit ovat myös olleet nousussa pussin lisäksi, joissa on tupsujen yksityiskohtia. Muodikoti ei kuitenkaan vain tuo takaisin vintage -siluetteja, vaan ne tuovat myös vintage -väriväylät ja laitteistotiedot. Nämä uudet laukut lainaavat voimakkaasti vintage -edeltäjiltään, koska arkistoituihin tyyleihin viitattiin suoraan tyyliprosessissa. Tämä ei ole vain auttanut, että Vintage Gucci on merkityksellisempi, mutta se on tuottanut sen suuremman kysynnän jälleenmyyntimarkkinoilla. Vaikka nämä tyylit eivät todennäköisesti tuota suurinta taalaa, kiinnostusaste niihin on ehdottomasti noussut, samoin kuin jos olet istunut jollain vanhalla instituutiolla Gucci, voi olla aika antaa sen mennä.

Special Edition Woman Dior, Kirjatotes ja satulalaukut

Kuten Gucci, myös Dior on etsinyt menneisyyttään inspiraatiota varten. Dior -satulapuskissa on tapahtunut suuri paluu, etenkin sen jälkeen, kun sen valtavat influenssarit pushin vuonna 2018. Vintage -tyylejä on kaapattu yli kaksinkertaisesti siihen, mitä he olivat aikaisemmin menossa jälleenmyyntimarkkinoille. Henkilökohtainen suosittu minun, Dior Book Tote, on myös nähnyt valtavirran menestystä. Yksinkertaisella muodoillaan ja monimutkaisilla kuvioillaan tämä laukku hakee vähittäiskaupan tietyille tyyleille, kuten “palmipuu toile de jouy” -versio. Kuitenkin, jos klassikot, joilla on kierre, ovat enemmän sitä, mitä sinulla on, erikoispainos Woman Dior -laukut näyttävät aina olevan hinnoiteltuja korkeat ja liikkuvat nopeasti. Joten jos istut minkä tahansa tyyppisissä näissä tyyleissä, voi olla hyvä aika myydä.

Louis Vuittonin hype laukut
Kaikista pääasiallisista suunnittelijoista Louis Vuitton on päättänyt olla kaikkein synonyymi hype -kulttuurille. Niille teistä, jotka olette paikalla uusia, hype -kulttuuri on sukupolvien ilmiö, jossa kuluttajat pakkomielle tiettyihin tuotteisiin sekä malleihin, jotka ovat usein erittäin rajoitettuja ja voimakkaasti mainostettuja. Ostajat ovat näennäisesti innoittamana uusimpien kappaleiden hankkimisesta ja sen tuottamasta tilasta. Heidän äskettäinen kumppanuus Ultimatein kanssa on ollut yksi hypeysten ja Epi -reppujen yli 13 000 dollaria Stockx: llä. Minkä tahansa tyyppiset rajoitetut version keräilijät tuovat tällä hetkellä valtavaa rahaa, koska ne ovat kappaleita, joita ihmiset haluavat. Teddy -kokoelma on myös ollut erittäin suosittu, korkeilla kustannuspisteillä ja rajoitetulla saatavuudella, joten jos sinulla on yksi näistä laukkuista, sekä valmistautuneita ja halukkaita päästämään irti, tämä on sinun aikasi. Samoin näyttää siltä, ​​että Multi Pochette on täällä pysyäkseen, samoin kuin jos haluat, että se on riittävä, se kuluttaa sinut hyvin vähittäiskaupassa. Myyjillä, kuten Fashionphile, khaki -versio on lueteltu 2 995 dollaria.

Pienet ja mini Hermès -laukut
Kelly leikkaa ja Pochette -tyylejä on aina ollut vaikea löytää osumilta. Kellyn kytkimen tulkinta debytoi vuoden 2004 syksyn kiitotienäyttelyssä, jonka ei ole suunnitellut kukaan muu kuin Jean-Paul Gaultier. Näiden tyylien jälleenmyynti voi todella vaihdella väristä ja nahkatyypistä riippuen, mutta alkaa usein 7000 dollarin lajikkeella useimmissa jälleenmyyntikohteissa. Pieni, helppo tuoda Constance -kaltaisia ​​laukkuja, jotka eivät koskaan mene tyylistä ja yleensä säilyttävät arvonsa hyvin, mutta eivät ole olleet niin kysyntää kuin Mini Lindy ja Mini Bolide, joilla molemmilla on äskettäin mehiläinenn hallitsee jälleenmyyntipaikkaa. Mini Lindys on jopa listattu enemmän kuin Birkinsille. Fashionphile on listattu 8 750 dollarilla – 13 500 dollaria, kun taas Birkins alkaa 7000 dollarin alueella. Mini -bolidilla on myös ollut suuri kysyntä jälleenmyyntimarkkinoilla, jotka vaihtelevat usein 4 000 dollarista 10 000 dollariin väristä riippuen. Joten jos sinulla on yksi näistä pienistä kauneuksista ja vaaditaan ylimääräistä muutosta, se on ehkä loistava käsite siirtyä heistä nyt.

Jos ajattelet liittymistä jälleenmyyntimaailmaan, mutta kommentoi alla, koska toivomme kattavan pian!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *