Priyanka Chopran värikäs, nykyaikainen maku laukkuissa ilahduttavia sekä yllätyksiä

Quantico -tähti Priyanka Chopra oli jo kansainvälisesti ymmärretty nimi ennen kuin hän ilmestyi Hollywoodissa muutama vuosi sitten. Uskoisit pitämään tämän tyyppisen Head -aloituksen, hänen laukkukokoelmansa olisi vuorattu Chanel -läppeillä ja sellaisilla, mutta ei. Se on yllättävän tuoretta, samoin kuin täynnä tulevia tuotemerkkejä, kuten off-White, Stalvey ja enemmän, sekä Givenchyn kaltaisten ja Ralph Laurenin kaltaisten tavien lisäksi luonnollisesti. Katsotaanpa Priyankan viime vuonna laukkuissa.

Givenchy Antigona -laukku
2 290 dollaria Net-a-Porterin kautta
Täällä hän allekirjoittaa nimikirjoituksia Laxin faneille, joissa on viisto, kyyhkynen Gray Givenchy Antigona -laukku käsivarressa.

Mansur Gavriel Metropolitan laukku
945 dollaria kautta MatchESFashion.com
Hän toi tämän tyylikkään, mustan Mansur Gavriel Metropolitan -laukun viime vuoden Veuve Clicquot Polo -perinteiseen New Jerseyssä.

Valkoinen laukku
Osta valkoisia laukkuja Net-a-Porterin kautta
Priyanka toi tämän silmänvaraisen, holografisen off-valkoisen laukun esiintymiseen Wendy Williams -näyttelyssä NYC: ssä.

Ralph Lauren Mini Abradé Box -pussi
Osta Ralph Lauren -laukut Ralph Laurenin kautta
Ymmärsitkö, että hän otti Nick Jonasin päivämääränsä tyytyväiseen gaalaan? Koska kaipasin sitä täysin. Kaikissa tapauksissa hän on täällä viime vuoden valtavassa tapahtumassa käyttämällä Ralph Lauren -pukua pariksi mustan Ralph Lauren -mini -autiopaikkalaukun kanssa.

Stalvey Top -kahva 2.0 -laukku
11 500 dollaria Moda Operandin kautta
Yläkahvat ovat hänen hillojensa tyyppiä – täällä hän on NYC: ssä mustalla Stalvey Top -kahva 2.0 -laukulla.

Stalvey Top -kahva 2.0 -laukku
11 500 dollaria Moda Operandin kautta
Ja täällä hän on vielä yksi takaavatoinen kahva 2.0 (tällä kertaa eksoottinen vaaleanpunainen versio) GMA -studioiden ulkopuolella.

Tod’s Sella Tote
1 995 dollaria Net-a-Porterin kautta
Tässä on Priyanka, joka on pukeutunut yhdeksälle ja ostamalla hiukan Rodeo Drivessa punaisella, huippukykyisellä Tod’s Sella -lavalla.

Ximena Kavalekas Mandolin 2.0 -pussi
1 650 dollaria Bergdorf Goodmanin kautta
Ja lopuksi, täällä hän nauttii illasta NYC: ssä kuumalla punaisella Ximena Kavalekas Mandolin 2.0 -laukulla. Emme ole koskaan peittäneet niitä aikaisemmin, mutta Ximena Kavalekas on Miami-pohjainen lisävarusteiden tuotemerkki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *